ΑΝΤΡΕΣ

«Είμαστε πάρα πάρα πολύ κοντά»!

Στην εκδήλωση παρουσίασης των χορηγών , η οποία έγινε το βράδυ της Πέμπτης (06/04) στο εστιατόριο «Gin Fish», μίλησε στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας , Νίκος Κίρζης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας για την προσφορά τους, εξέφρασε την απόλυτη αισιοδοξία του για το θέμα της ανέγερσης του νέου κοινού γηπέδου στο Κολόσσι!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς απόψε που σας έχουμε όλους εδώ μαζί μας, το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι η δύναμη αυτής της ομάδας δεν είναι 1-2 άτομα, αλλά είναι μία συλλογική προσπάθεια και όσοι βρίσκεστε εδώ απόψε μαζί μας, είστε από τους βασικούς συντελεστές αυτής της ομάδας.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Απόλλωνα, της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των παικτών, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας και να σας βγάλουμε και εσάς ασπροπρόσωπους, ότι έχετε πολύ καλούς, σωστούς και επιτυχημένους συνεργάτες.

Επίσης απόψε, κάτι σημαντικό ειδικά για εμάς τον Απόλλωνα, έχουμε μαζί μας τον κύριο Κονταρίδη από την Ελλάδα, ο οποίος είναι ο αρχιτέκτονας του νέου γηπέδου της Λεμεσού.

Όπως όλοι ξέρετε, το νέο γήπεδο της Λεμεσού είναι το μεγάλο όνειρο αυτής της διοίκησης, της εταιρείας, αλλά και του σωματείου και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία τρία χρόνια για να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο και νομίζω ότι είμαστε πάρα πάρα πολύ κοντά.

Πράγματι, αν αυτό το όνειρο υλοποιηθεί, η ομάδα σίγουρα θα ανέβει και άλλα σκαλοπάτια».

Comments
To Top