ΑΝΤΡΕΣ

«Ξανά στον αγώνα μάγκες, εκεί που μας καλεί ο ΘΡΥΛΟΣ»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με τη συνέχεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων και με πρώτο τον αγώνα του Σαββάτου(8/4) κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Αλάνια του λιμανιού,

Η μέρα πλησιάζει και η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Επιστροφή στα πέταλα, οι οπαδοί ξανά πίσω στην φυσική τους θέση με το άθλημα να αποκτάει και πάλι νέο ενδιαφέρον. Ξανά στον αγώνα μάγκες, εκεί που μας καλεί ο ΘΡΥΛΟΣ!

Πάει τελείωσε, το λάθος έγινε και τώρα δεν διορθώνεται ψέματα τελειώσανε για όλους. Τώρα αναλαμβάνουμε δράση εμείς. Με το κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ρε λαμόγια δεν τα βάζει κανείς. Όσο εσείς θα ξεφτιλίζεστε, τόσο περισσότερο εμείς θα δυναμώνουμε την γροθιά μας και θα την κατεβάζουμε με δύναμη στα μούτρα σας..

Μπροστά μας το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, μέχρι το επόμενο. Πάμε για ακόμη μια εκστασιασμένη εκδρομή που θα κάνει τους πάντες να παραμιλάνε με την πάρτη μας. Τρελαμένοι από καιρό, καυλωμένοι και πωρωμένοι με τον ΘΡΥΛΟ, πάμε ξανά να κλείσουμε το σπίτι στους γλύφτες, ξεπουλημένους λιποτάκτες. Δύναμη μας ο κόσμος μας και όπλο μας η φωνή μας. Πάμε για κατάθεση ψυχής από την ώρα που θα αναχωρήσουμε με προορισμό το κοτέτσι μέχρι και την επιστροφή μας στην μεθυσμένη ΛΕΜΕΣΟ!

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι πολύ μικρός για να καλύψει τους χιλιάδες διψασμένους Φυγάδες που θέλουν να βρεθούν το Σάββατο στο κοτέτσι. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ, έχουμε εξασφαλίσει αριθμό εισιτηρίων ο οποίος δεν είναι επαρκής για να καλύψει όλα τα Μέλη μας. Για ευνόητους λοιπόν λόγους η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει με επιλογή και βάση αυστηρών κριτηρίων. Αναμένουμε από όλους όπως σεβαστούν τις αποφάσεις μας οι οποίες λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το καλό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας και όχι την προσωπική ικανοποίηση του καθενός.

Το πάρτι ξεκίνησε εδώ και μέρες και η Παρασκευή πλησιάζει υποσχόμενη να ξυπνήσει μνήμες μιας άλλης εποχής. Μαγκάλια ντουμάνι, ποτό για όλα τα γούστα και η ένταση να ανεβαίνει. “Μεθύστε” μαζί μας και νιώστε τον παλμό. Κανένας δεν περισσεύει αδέρφια. Ενώστε τις φωνές σας με τις δικές μας και αφεθείτε στην μαγεία της ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

Το Σάββατο απαιτείται τεράστια προσοχή και εγρήγορση από όλους. Έμπειροι και ψιλιασμένοι, προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε την κάθε πρόκληση. Ακολουθούμε όλοι πιστά τις οδηγίες από τους υπεύθυνους του Συνδέσμου καθ΄’ολη την διάρκεια της εκδρομής. Ανακοινώνουμε ότι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν μόνο από τον Κεντρικό με το υπόλοιπο κομβόι να τα ακολουθεί τόσο κατά την έλευση μας στο κοτέτσι όσο και στην αποχώρηση. Ξεκινάμε μαζικά, αυστηρά στις 16:30. Κανένας δεν ταξιδεύει μόνος του, κανένας δεν σταματάει μόνος του στην διαδρομή. Στόχος μας η μαζική απόβαση στο κοτέτσι με το πέταλο να φλέγεται από νωρίς!

Πάμε αλάνια. Ψηλά η γροθιά. Περήφανα. Με αλήτικη καρδιά, με μαγκιά και τσαμπουκά. Κόντρα στο σύστημα και στα τσιράκια του. Δεν μασάμε ρε κουφάλες. Κόντρα σε όλους και σε όλα μέχρι να χάσει και ο τελευταίος τον ύπνο του..

ΤΑΞΙΔΕΟΥΜΕ ΞΑΝΑ .. ΔΙΧΩΣ ΜΥΑΛΑ

Υ.Γ.1: Ότι είναι να γίνει, είναι λαϊκή απαίτηση να γίνει. Φτάνει πια η ανοχή, φτάνει η κοροϊδία. Στην έδρα μας, εμείς βάζουμε τους όρους. Ο γηπεδούχος έχει δικαιωματικά το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου του, τέλος! Θα επανέλθουμε.

Υ.Γ.2: Παραμυθάδες μαθητές το νου σας, έρχεται το ΛΙΜΑΝ1.

Υ.Γ.3: Αλήτη δικαστή ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΟΥΒΑ ΓΗΠΕΔΑ!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

Comments
To Top