ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας που κέρδισε με 1-3 την ΑΕΚ στη Λάρνακα ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της μέσα στο 2017. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Καλό βαθμό έγραψε ο Βάλε στην επιστροφή του. Στις ελάχιστες φορές που οι αντίπαλοι είχαν προσπάθεια στον στόχο, κατάφερε και τις εξουδετέρωσε. Καλός και στις στατικές φάσεις. Έδειξε δείγμα του σπουδαίου του χαρακτήρα όταν δέχθηκε την κροτίδα αλλά συνέχισε τον αγώνα στέλλοντας μυώματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ζοάο Πέδρο: Αλώνισε την δεξιά πλευρά.Πολύ καλό παιχνίδι μετά από καιρό.Περιόρισε τον προσωπικό του αντίπαλο και ήταν επικίνδυνος αφού ανέβηκε πολλές φορές στην επίθεση.

Τιάγξο Γκόμες: Ουσιαστικός σε όλόκληρο το 90λεπτο,κράτησε την θέση του και είχε και τα ανεβάσματα του.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Σωστές τοποθετήσεις και πολύ καλά μαρκαρίσματα που περιόρισαν τους αντιπάλους να φτιάξουν ευκαιρίες.Ηρεμούσε το παιχνίδι όταν είχε την μπάλα στην κατοχή του και βοηθούσε στην οργάνωση από πίσω.

Πάολο Βινίσιους: Το καλύτερο παιχνίδι του Βραζιλιάνου από τότε που ήρθε στον Απόλλωνα.Με σωστές τοποθετήσεις,δύναμη και πάθος κατάπιε τον προσωπικό του αντίπαλο.

Εστεπάν Σακέτι: Ασίγαστο πάθος,ακατάπαυστο τρέξιμο και αστείρευτη θέληση ήταν μερικά από τα στοιχεία που πρόσφερε στον αγώνα ο Αργεντίνος.Σκυλί από τα λίγα έτρεξε και “σημάδεψε” κάθε γωνιά του γηπέδου.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Διπλός ο ρόλος του Χάμπου που βοηθούσε στα μαρκαρίσματα τον Σακέτι και στην οργάνωση τον Ντα Σίλβα.Πίεζε ψηλά και κέρδιζε μπάλες.Έβγαλε αρκετό τσαμπουκά και για αυτό κέρδισε τις πλείστες μονομαχίες του.

Άλεξ ντα Σίλβα: Oργάνωσε άψογα το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος.Ειδικά στο πρώτο ημίωρο η ομάδα κρατούσε με μεγάλη ευκολία.Σκόραρε ένα γκολ και θα μπορούσε και για ακόμη πανέμορφο.

Μίγκελ Μπεντόγια: Αγωνίστηκε σαν δεξί εξτρέμ αλλά σύγκλινε πολύ.Βοήθησε στην οργάνωση τον Άλεξ ντα Σίλβα και κέρδισε το δεύτερο γκολ με την μαγκιά του.

Φώτης Παπουλής: Τρυπώνει στο γκολ και το καρφώνει.Προσηλωμένος στην τακτική που επέλεξε ο προπονητή και όποτε έπαιρνε την μπάλα γινόταν απειλιτικός.

Άντον Μάγκλιτα: Πάλεψε ανάμεσα στα θηρία,σκόραρε και έδειξε πως μπορεί να δώσει πολλά.

Αρκάδιους Πίεχ: Άλλαξε τον Μάγκλιτσα,είχε τις ευκαιρίες του και μάρκαρε ψηλά.

Αντριάν Σαρδινέρο:Kαλό παιχνίδι από τον Σάρδι που μπήκε για να αλλάξει τον κουρασμένο Μπεντόγια.Κράτησε μπάλα έβγαλε αντεπιθέσεις και έχασε και μια κλασσική ευκαιρία.

Άλι Ρέυνολτς: Aγωνίστηκε ελάχιστα αλλά πρόλαβε και έδειξε μέρος των ικανοτήτων του.

Γενικά: 4-3-2-1 από τον Σωφρόνη όταν η ομάδα αμυνόταν που γύριζε σε 4-3-3 όταν η ομάδα ήταν στην επίθεση. Αρκετό πάθος και αυταπάρνηση μέχρι τέλους από τους παίκτες που στο τέλος δικαιώθηκαν. Πολύ καλή παρουσία τόσο στον πάγκο όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

To Top