ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΛ!

Τοπικό ντέρμπι με άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μας. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί από τον αντίπαλο.

Γεωργιάδης: Ο Έλληνας πλάγιος είναι ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια και κέρδισε θέση βασικού. Αρέσκεται και να συγκλίνει δοκιμάζοντας το πόδι του ή δίνοντας κάθετες πάσες. Εννοείται πως και στην γραμμή είναι πολύ καλός αφού έχει καλά κτυπήματα.

Φορτούνα: Ο νεαρός μπακ είναι από τις αποκαλύψεις της χρονιάς. Αγωνίζεται σαν αριστερό φουλ μπακ και είναι άκρως επιθετικός. Καλύπτει άνετα την πλευρά και έχει σέντρες ακριβείας.(από το πόδι του βγήκε η σέντρα στο δεύτερο γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι)

Σόουζα: Ο μέσος αποτελεί τον mvp του αντιπάλου μας μέχρι στιγμής. Αγωνίζεται σαν 8άρι,αλλά και στην θέση 6 και 10.Στο μεταξύ μας παιχνίδι μάλλον θα βρίσκεται στην θέση του 8 ή του 10.Ποδοσφαιριστής που αρέσκεται στο να πιέζει μπροστά και να δυσκολεύει την δημιουργία παιχνιδιού του αντιπάλου. Διαθέτει πνευμόνια και έχει και το γκολ! Αν περιοριστεί και βγει εκτός παιχνιδιού θα ανέβουν οι πιθανότητες μας για τους 3 βαθμούς.

Γενικά: Η συμπολίτισσα έχει την δύναμη της στον άξονα. Διαθέτει σκληροτράχηλη ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Στα άκρα έχει καλές μονάδες περισσότερο επιθετικά παρά αμυντικά αφού και οι μπακ της είναι επιθετικοί. Αδύνατο σημείο θεωρώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αφού εκεί αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζονται για την δύναμη τους και όχι την τεχνική τους. Σημαντικό στοιχείο που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας είναι τα ανεβάσματα των μπακ τους. Θεωρητικά όλα αυτά αφού σε τέτοια παιχνίδια σημασία έχει και η ψυχολογία και το πάθος των ποδοσφαιριστών!

 

Comments
To Top