ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΚ

Επανέναρξη του πρωταθλήματος με ντέρμπι για την ομάδα μας.Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Τετέ: Ο βραχύσωμος ακραίος της σκαλιώτικης ομάδας είναι πολύ επικίνδυνος τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς αυτή.Έχει τρομερή ταχύτητα και είναι από τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους.

Τρισκόφσκι: Ο Σκοπιανός δίνει ποιότητα με την παρουσία του στην ομάδα.Πολύ καλό πόδι τόσο για πάσα όσο και για σουτ.Καλός ντριμπλέρ που αν βρεθεί στην μέρα του δεν τον σταματάς εύκολα.Δεν είναι προβλέψιμος αφού αγωνίζεται συνήθως με αντίθετο πόδι έτσι ώστε να συγκλίνει και να σουτάρει.

Άλβες:Ο φουνταριστός του αντιπάλου έχει τρομερές τοποθετήσεις στην περιοχή.Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και εκτός από το να εκτελεί ξέρει και ανοίγει διαδρόμους για τα εξτρέμ αλλά και για τους μέσους.Πολύ καλός και στο κατέβασμα της μπάλας και στο σπάσιμο του παιχνιδιού.Από τα πιο ολοκληρωμένα σέντερ φορ του πρωταθλήματος.

Γενικά:Ατού του αντιπάλου είναι η μεσαία γραμμή.Μπορεί να μην επιλέξαμε κάποιον από τους ποδοσφαιριστές αυτούς αλλά το κάναμε για να τονίσουμε πως στην τριάδα της μεσαίας γραμμής όποιοι κι αν αγωνιστούν είναι το ίδιο αφού βρίσκονται με κλειστά μάτια και τροφοδοτούν τους μεσοεπιθετικούς συνεχώς.Ο αντίπαλος προτιμά να κτυπά από τα άκρα και χρησιμοποιεί πολύ τις διαγώνιες μπαλιές φέρνοντας σε θέση σέντερ φορ και τον εξτρέμ. Αδύνατο της σημείο θα έλεγα το αργό κεντρικό της δίδυμο.Μπορεί να είναι καλοί με την μπάλα αλλά όταν αμύνονται συναντούν δυσκολίες.

To Top