ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Με νίκη έκλεισε η ομάδα μας το 2016. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Τάσος Κίσσας: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κύπριο που είχε 3 τουλάχιστον σωτήριες επεμβάσεις!Δεν ευθύνεται για το γκολ που δέχτηκε.Στα συν του το γρήγορο «παίχνίδι» όταν μπλοκάρει την μπάλα που βοηθά στην άμεση μετάβαση του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση.

Ζοάο Πέδρο: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο που λόγω των συνθηκών του αγώνα δεν χρειάστηκε πολύ στην άμυνα!Είχε πολλές πλαγιοκοπήσεις αλλά δεν είχε πολλές στοχευμένες.

Τιάγκο Γκόμες:Κάλος και ο έτερος Πορτογάλος που ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

Πάολο Βινίσιους: Σταθερός ο Βινίσιους που καθάρισε όλες τις φάσεις και βοήθησε και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού από πίσω.

Αγγελής Αγγελή: Κι αυτός είχε καλό παιχνίδι αφού «έσβησε» τις οποιεσδήποτε εξάρσεις των αντιπάλων χωρίς πρόβλημα. «Ξεχνιέται» πιο πίσω καλύπτοντας τον σκόρερ στο γκολ της ισοφάρισης αλλά γενικά η απόδοση του ήταν παθιασμένη .

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μεστό και ώριμο παιχνίδι από τον Χάμπο που ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά μπήκε σιγά σιγά στο πετσί του ρόλου του.Ανεβασμένος από τα παιχνίδια που έμπαινε σαν αλλαγή πράγμα που δείχνει πως χρειάζεται να πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του.

Άλεξ ντα Σίλβα: Πήρε πολλές προσπάθειες στα πόδια του,έδωσε πολλές τελικές και θα μπορούσε άλλες τόσες αν ενεργούσε πιο γρήγορα.Πολύ καλό παιχνίδι!

Μίγκελ Μπεντόγια: Πολύ καλός στο πρώτο,καλός στο δεύτερο όσο είχε δυνάμεις. Αν και έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ,είναι φανερό πως δεν του πάει η θέση στα πλάγια.

Αντριάν Σαρδινέρο: Ανεβασμένος ο Σαρδινέρο που βρέθηκε πολλές φορές στην σωστή θέση αλλά δεν είχε ιδανικά τελειώματα είτε σαν πάσα είτε σαν σουτ.Υπερβολικά αγχωμένος δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια!

Φώτης Παπουλής: Δέκα γκολ και πάμε.Για μένα ο πολυτιμότερος του αγώνα αφού όποτε έπαιρνε την μπάλα γινόταν επικίνδυνος.Σε καλό φεγγάρι κλείνει την χρονιά!

Αρκάδιους Πίεχ: Δεν σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αν και θα μπορούσε.Του το στέρησε ο ίδιος του ο εαυτός σε κάποιες φάσεις και η ατυχία σε άλλες.Η απόδοση του όμως ήταν αρκετά καλή.

Άντον Μαγκλίτσα:Μπήκε αλλαγή σκόραρε και φάνηκε και αναγεννημένος.Αναμένουμε συνέχεια.

Αλεχάντρο Μπάρμπαρος:Μπήκε για ένα μισάωρο και πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση.Πήρε πολλές φάσεις πάνω του και στις πλείστες ήταν σωστός σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια!

Αλιστάιρ Ρέυνολτς:Μπήκε προς το τέλος για να δώσει τέλος στο άναρχο ρυθμό που πήρε το παιχνίδι και το κατάφερε.Φαίνεται πως ξέρει πολλή μπάλα και αναμένουμε να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής.

Προπονητής:4-3-3 από τον Σοφρώνη που είχε πότε Ντα Σίλβα και πότε Μπεντόγια να κινούνται πίσω από τον επιθετικό.Το γύρισε σε 4-4-2 στο ημίχρονο,δεν δίστασε να βγάλει τον Μπεντόγια που έδωσε την ασίστ αλλά είχε πέσει η απόδοση του και να βάλει τον Μπάρμπαρος στην φυσική του θέση και δικαιώθηκε.Όπως και με την αλλαγή του Ρέυνολτς που «έσβησε» το παιχνίδι γυρίζοντας και πάλι το σύστημα.Πολύ καλή διαχείρηση.Στα συν η συνεχής επιθετική στρατηγική του μέχρι το σημείο που το παιχνίδι και να στράβωνε θα μπορούσε να γυρίσει.Μέχρι το 80’ δηλαδή που πέρασε τον Ρέυνολτς στο παιχνίδι.

To Top