ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Επιβάλλεται για άλλη μια φορά!

Ο Απόλλωνας για μια ακόμα φορά στην φετινή σεζόν, μετά από κάποια βήματα μπροστά επανέλαβε εαυτόν και έκανε βήματα σημειωτόν! Όσο και αν πονάει, όσο και αν είναι εκνευριστικό, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Χρόνος για δάκρυα όμως δεν υπάρχει και ο Απόλλωνας δεν έχει άλλη επιλογή από το να μαζέψει τα κομμάτια του για ακόμη μια φορά και να προσπαθήσει να υψώσει κεφάλι, διότι αν μείνει κολλημένος στο παιχνίδι με την Ανόρθωση τότε είναι σαν να υπογράφει την καταδίκη του.

Η ομάδα μας επιβάλλεται γι’ ακόμη μια φορά να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το αυριανό (9/12) παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και να επιδιώξει ένα νέο νικηφόρο σερί για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί γιατί χαμένες χρονιές δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ!

Μπορεί η πίστη να πάει να εξαφανιστεί προς το πρόσωπο της ομάδας για ακόμα μια φορά μπορεί ο κόσμος να στεναχωρήθηκε και πάλι αλλά οι πιστοί οπαδοί της ομάδας αυτής θα είναι ξανά εκεί όπως σε κάθε παιγνίδι, αιώνια αήττητοι και νικητές στη δική τους μάχη της κερκίδας.

Εξάλλου ο Απόλλωνας δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι μια φιλοσοφία ζωής! Είναι ιστορία… και όλα αυτά που αισθάνεται ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, και δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη τα λόγια για να το εκφράσουν… Κάτι μαγικό στο μυαλό!

To Top