ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Άλλη μια αυτοκτονία για την ομάδα μας και οπισθοχώρηση! Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Δεν χρειάστηκε πολύ ο Πορτογάλος πορτιέρο αφού ελάχιστα απειλήθηκε Μελανό σημείο το ότι καθυστερούσε το παιχνίδι μόλις η ομάδα προηγήθηκε ακόμα και όταν υπήρχαν προϋποθέσεις αντεπίθεσης.Μάλλον λόγω οδηγιών.

Νούνο Λόπες: Σχετικά καλό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.Δεν κινδύνεψε αμυντικά και είχε και πολλά ανεβάσματα στην επίθεση. Ωστόσο οταν κλήθηκε να αγωνιστεί ο κεντρικός αμυντικός τοποθετήθηκε στα αριστερά του κέντρου της άμυνας όντας δεξιοπόδαρος!!!

Τιάγκο Γκόμες: Μέτριο προς καλό παιχνίδι και από τον έτερο μπακ που αν εξαιρέσεις μια δυο λάθος τοποθετήσεις που έχασε τον αντίπαλο και δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για ευκαιρία,στις υπόλοιπες φάσεις ήταν σωστός.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Μέχρι την ώρα που τραυματίστηκε ήταν πολύ καλός.Δεν έδωσε χώρο στον αντίπαλο σέντερ φορ και ξεκινούσε και το παιχνίδι από πίσω.

Πάολο Βινίσιους: Καλό παιχνίδι και για τον Βινίσιους που έπαιζε με σιγουριά.Σε αρκετά σημεία του αγώνα έδειξε πάθος,αφού ήταν από τους λίγους που το έκαναν.

Εστεπάν Σακέτι: Όταν η ομάδα είναι  καλή,αυτός είναι πολύ καλός στα καθήκοντα του, όταν η ομάδα είναι μέτρια αυτός πιο καλός και πιο παθιασμένος.Δεν χρειάζεται να γράψουμε άλλα.Respect.

Άλεξ ντα Σίλβα:Μέτριος έως κακός ο Βραζιλιάνος που δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι αφού ήταν καλά κλεισμένος.Μετά την ισοφάριση βρέθηκε τρεις φορές σε καίριο σημείο και ενήργησε αν όχι επιπόλαια σίγουρα βεβιασμένα και χωρίς καθαρό μυαλό.

Φώτης Παπουλής: Αν εξαιρέσεις τον χρόνο πριν το γκολ μας και μετά το γκολ της Ανόρθωσης μάλλον θα έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια και δεν ξέρω αν είναι δική του καν ευθύνη ή του τρόπου παιχνιδιού.

Μίγκελ Μπεντόγια: Μόλις ήρθε στην Κύπρο τον είπαμε μικρό μάγο.Ένας μικρός μάγος που μεταφέρθηκε στο πλάι και έγινε ένας μέτριος ποδοσφαιριστής της σειράς.Δεν το έχει ούτε να συγκλίνει όπως ζητά ο προπονητής.Ακόμα και στα καλά παιχνίδια της ομάδας αυτός είναι εκτός παιχνιδιού όταν αγωνίζεται εκεί.

Άντον Μαγκλίτσα: Μέτριο παιχνίδι από τον Κροάτη που ήταν καλά κλεισμένος και δεν βρήκε χώρους για ευκαιρίες.Κάποια ελαφρυντικά υπάρχουν λόγω του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων.

Άμπραχαμ Γκίε: Αρκετά κινητικός μέχρι την ώρα που βγήκε αλλά ανούσιος. Δεν ήταν στο καλό του φεγγάρι.

Ζοάο Πέδρο: Παραμένει σκιά του εαυτού του. Δεν πρόσφερε κάτι από την ώρα που πέρασε στον αγώνα,ούτε σαν χαφ,ούτε σαν μπακ. Μισή όμως η δική του ευθύνη.

Χάμπος Κυριάκου: Μπήκε για να κλείσει χώρους και να τρέξει στο κέντρο αλλά δεν έδωσε αυτό που έπρεπε,αφού δεν βοήθησε καθόλου τον αμυντικό μηχανισμό της ομάδας.

Σαρδινέρο: Φανερή έλλειψη παιχνιδιών, μη προσαρμογής και έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον εαυτό του. Μισή όμως η δική του ευθύνη.

Προπονητής:Έβγαλε την ομάδα με το γνωστό 4-4-2 και τον αργό τρόπο παιχνιδιού,χωρίς φαντασία και έμπνευση.Μέτριος σε όλο το πρώτο ημίχρονο ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ και εκεί που περίμενες να λειτουργήσει ευεργετικά η ομάδα έγινε παθητική. Προσωπικά δεν θεωρώ πως έφταιξε η τακτική,δηλαδή το 4-4-2 που έγινε 4-1-4-1 αλλά η στρατηγική του προπονητή που επέλεξε να δώσει χώρο από το 55’ σε μια ομάδα που δεν είναι μέτρια αλλά κακή. Μπορεί γενικά η ομάδα να μην είχε ψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά ένας Απόλλωνας ακόμα και μέτριος που θα ζητούσε δεύτερο γκολ θα το πετύχαινε. Συνήγορος οι φάσεις που έφτιαξε σε 5 λεπτά μετά την ισοφάριση,που είδαμε ένα Παπουλή να ντριπλάρει με άνεση ένα και δυο αντιπάλους και όχι να απομακρύνει πανικοβλημένος. Δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα του Απόλλωνα δεν είναι η τακτική και τα συστήματα αλλά η στρατηγική του σκοράρω και περιμένω.Θεωρώ πως ακόμα και αυτός ο κακός Απόλλωνας με σωστή στρατηγική θα έπαιρνε εύκολα το τρίποντο.

To Top