ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Μετά την κακή εμφάνιση με αντίπαλο την Ανόρθωση,η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα και πάλι στο Τσίρειο με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Μάατσι:Ο εξτρέμ της Σαλαμίνας που έχει έφεση στο γκολ αποτελεί πάντα κίνδυνο για οποιαδήποτε άμυνα. Καλός διεμβολιστής που του αρέσει το ένας εναντίο ενός.Εκτός αυτού έχει το προσόν να βρίσκεται και σε επίκαιρες θέσεις.

Αμπελάιρας: Ο Αργεντίνος αρχίζει και βρίσκει τα πόδια του,αφού πέρασε μια περίοδο προσαρμογής. Μοιράζει το παιχνίδι της Σαλαμίνας και δίνει ρυθμό.Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Ατού του η τελική πάσα.

Μακρίεφ: Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του. Πέτυχε το πρώτο του γκολ και ανάκτησε ψυχολογία.Πολύ καλές τοποθετήσεις στην περιοχή,πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και δυνατός στις μονομαχίες.

Γενικά: Η Σαλαμίνα είχε ένα κακό ξεκίνημα αλλά σιγά σιγά βελτιώνεται. Πολύ καλή επιθετικά τόσο σαν ομάδα,όσο και ατομικά. Αδύνατο της σημείο η άμυνα. Και στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα πλάγια έχει αδυναμίες.Σε ένα κλείστο παιχνίδι μπορεί να «κλέψει» αποτέλεσμα αλλά αν το παιχνίδι ανοίξει τότε οι πιθανότητες της θα ελαχιστοποιηθούν. Θα μπορέσει όμως η ομάδα μας να ξεφύγει από το “κάρμα” της που την θέλει να παίρνει τα παιχνίδια να κρίνονται μέχρι το τέλος,δίνοντας την ευκαιρία ακόμη και στον πιο αδύνατο αντίπαλο να ελπίζει;

To Top