ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Άνετο πέρασμα από το ΓΣΖ και νίκη με 0-6 για την ομάδα μας με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Εύκολο απόγευμα για τον πορτιέρο μας που δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου.

Μάριος Στυλιανού: Βρισκόταν συνεχώς σε θέση δεξιού χαφ αφού ο αντίπαλος δεν ανέβαινε πολύ.Πραγματοποίησε πολλές πλαγιοκοπήσεις και έδειξε να είναι σε καλό βράδυ.Έσωσε και την ομάδα από το να δεχτεί γκολ αφού σε μια φάση τσίμπησε την μπάλα την τελευταία στιγμή.

Γιώργος Βασιλείου: Μπήκε ορεξάτος και ήταν και αυτός συνεχώς στην επίθεση.Στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε.

Πάολο Βινίσιους: Ξεκινούσε το παιχνίδι από πίσω και βοηθούσε στην.οργάνωση.Έχασε και μια κλασσική για γκολ.Αμυντικά ελάχιστα χρειάστηκε αφού δεν δέχτηκε πίεση.

Βαλεντιν Ρομπέρζ: Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας.Επίσης είχε και ένα υποδειγματικό τάκλιν στο αντίπαλο σέντερ φορ που ήταν τετ α τετ με τον Βάλε.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μεστή εμφάνιση ο Χάμπος.Έκοβε στο κέντρο και έπαιρνε την πρώτη πάσα από τους αμυντικούς για να κάνει παιχνίδι.Είχε και το highlight της βραδιάς αφού σκόραρε ένα απίθανο γκολ.

Άλεξ ντα Σίλβα: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που μοίρασε το παιχνίδι απλώνοντας το σε όλο το γήπεδο.Σκόραρε και ένα γκολ από την άσπρη βούλα.

Μίγκελ Μπεντόγια: Αγωνίστηκε στα δεξιά έχοντας εντολές να συγκλίνει.Έδωσε αρκετές τελικές πάσες αφού στις πιο πολλές φάσεις δεν βρισκόταν στο φτερό αλλά στον άξονα.

Φώτης Παπουλής: Έβαλέ 2 γκολ και είχε ανεβασμένη απόδοση.Άνοιγε χώρους με την κινητικότητα του και ήταν διαρκής κίνδυνος.Όταν το παιχνίδι είχε τελειώσει ουσιαστικά,κατέβασε και αυτός ταχύτητες.

Άμπραχαμ.Γκίε: Έπαιξε 20 λεπτά  κέρδισε το πέναλτυ,δημιούργησε ρήγματα και άνοιγε την άμυνα εύκολα.Βγήκε αναγκαστική αλλαγή.

Άντον Μαγκλίτσα: Σκόραρε,έδωσε ασίστ και έφτιαξε φάσεις.Ηταν συνεχώς σε κίνηση κάτι που δυσκόλευε τους αντιπάλους να τον μαρκάρουν.

Τιάγκο Γκόμες: Μπήκε αναγκαστικά νωρίς και φάνηκε ανέτοιμος.Φυσικά το παιχνίδι ήταν ήδη τελειωμένο και δεν φόρτσαρε.

Ζοάο Πέδρο: Επανήλθε μετά από καιρό.Αγωνίστηκε σαν δεξί χαφ.Αν και ήταν πολύ καλός,φάνηκε πως χρειάζεται κάποιο παιχνίδια.

Αρκάδιους Πίεχ: Σκόραρε το πρώτο του γκολ. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια είχε όρεξη και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.

Γενικά: Η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με 4 4 2.Από νωρίς πίεσε ψηλά και δικαιώθηκε αφού μέχρι το 0 λεπτό το παιχνίδι είχε τελειώσει.Στην ουσιά εκτός από τα εύσημα για τα γρήγορα γκολ και την συνεχής προσπάθεια το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής.

 

To Top