ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Καρμιώτισσα

Επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας μας με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Ας δούμε λοιπόν ποιοι ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν και πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα

Ηλίας Βαττής: Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο Κυπριακό πρωτάθλημα.Αποτελεί κίνδυνο στις ανοικτές άμυνες αλλά και στα ένας εναντίον ενός.

Γιάννης Ταραλίδης: Ο έμπειρος μέσος της Καρμιώτισσας άφησε το στίγμα του στις ομάδες που πήγε.Επαναπατρίστηκε για λίγο αλλά η Καρμιώτισσα του πρόσφερε συμβόλαιο και τον έφερε στην Κύπρο ξανά.Παίκτης που κουμαντάρει το κέντρο σαν κόφτης και βοηθά στην οργάνωση.Διαθέτει επίσης καλά στημένα και επικίνδυνο σουτ.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ξεχωρίσαμε είναι ο Αντάμοβιτς ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σήμερα (20/11) λόγω τιμωρίας. Επίσης οι δικοί μας ποδοσφαιριστές που είναι δανεικοίείναι στους διακριθέντες.

Γενικά: Η ομάδα του προπονητή αφού ο Λιάσος Λουκά κάνει δουλειά αφού έδωσε ταυτοτητα στην ομάδα.Καλά οργανωμένη μεσοαμυντικά και επικίνδυνες αντεπιθέσεις.Όταν βρει ευκαιρία να κάνει παιχνίδι δεν την αφήνει να πάει χαμένη αφού αρέσκεται και σε αυτό.Δεν πρέπει να υποτιμηθεί το παιχνίδι και σίγουρα πρέπει να ξεκαθαρίσει όσο πιο γρήγορα και «αναίμακτα» γίνεται.

To Top