ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Μετά από τέσσερεις συνεχόμενες νίκες η ομάδα μας ταξιδεύει στη Λευκωσία με στόχο την νίκη. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Γιώργος Εφραίμ: Ο διεθνής Κύπριος εξτρέμ που διανύει μια πολύ καλή περίοδο πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Πολύ καλός διεμβολιστής, άριστος στο ένας εναντίον ενός και πολύ καλός χωρίς την μπάλα. Κινείται πολύ διαγώνια, πίσω από τα σέντερ φορ περιμένοντας την κάθετη μπαλιά για να σκοράρει.

Βινίσιους: Ο μέσος του αντιπάλου για όλες τις δουλειές. Πατάει σε όλο το γήπεδο,μαρκάρει ακατάπαυστα,οργανώνει και ΠΡΟΣΟΧΗ σκοράρει.

Πιέρος Σωτηρίου: Ο Κύπριος διανύει περίοδο φόρμας και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.Παίζει πολύ με πλάτη και έχει καλό ξεπέταγμα και πολύ σωστές τοποθετήσεις.

Γενικά: Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει πολύ με τους πλάγιους του είτε βγάζοντας τους την μπάλα στην γραμμή για να πάνε στο ένας εναντίον ενός είτε περιμένοντας την κίνηση τους για την κάθετη που θα τους βγάλει σε θέση για γκολ. Αδύνατο τους σημείο δεν είναι άλλο από το κέντρο της άμυνας και γενικά το μεσοαμυντικό κομμάτι. Μπορεί να διαθέτουν τον Καρλάο που είναι εξαιρετικός αλλά δίπλα του δεν έχει ισάξιο παρτενέρ. Εκεί πρέπει να κτυπήσει η ομάδα μας και να πάρει την μπάλα όσες πιο πολλές φορές γίνεται. Επίσης αν πιεστούν είναι επιρρεπής στο λάθος. Η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να φέρει το διπλό αν παίξει συγκεντρωμένα και με πάθος. Εν αναμονή λοιπόν για τον αγώνα της Δευτέρας (28/11).

To Top