ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί όχι κάποιον τίτλο;

Ενόψει της νέας φετινής σεζόν που ξεκινά αυτό το Σαββατοκυρίακο (29,30/10) η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα ανανεωμένη και με στόχο τη διάκριση. Οι διοικούντες στο τμήμα έκαναν μια αξιέπαινη προσπάθεια, έτσι ώστε η ομάδα μας να είναι στους πρωταγωνιστές. Ανανέωση λοιπόν στην ομάδα μας, που άλλαξε προπονητή και όλους τους ξένους, ενώ έφερε στην ομάδα και τον Άρη Κορωνίδη, για να πλαισιώσει τους Κύπριους παίκτες με την εμπειρία του.

Νέος προπονητής ο Μπιλ Μακκάμον, που επέστρεψε στην ομάδα και με την εμπειρία του μπορεί να φέρει τον Απόλλωνα ψηλά. Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στο κολέγιο East Tennessee State University, θέλει να δώσει τον δικό του «τόνο» στην νέα σεζόν. Βοηθός του ο Λούκας Αντωνίου, που τον γνωρίζει αφού διετέλεσε και παίκτης του!

Μετά από χρόνια απουσίας στην Ελλάδα όπου έκανε μεγάλη καριέρα με αποκορύφωμα την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο Άρης Κορωνίδης, επιστρέφει στη Κύπρο αφενός για να δώσει βάθος στην ομάδα μας και αφετέρου να δώσει ώθηση για τη κατάκτηση κάποιου τίτλου με την εμπειρία του. Οι εμφανίσεις του με την Εθνική, αλλά και στα φιλικά προετοιμασίας έδειξαν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Κλειδί της φετινής προσπάθειας είναι ένας καλαθοσφαιριστής με απίστευτα προσόντα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Παρά το λάθος που έκανε στον αγώνα της περσινής σεζόν ανάμεσα σε Κηφισιά και Άρη, η ομάδα μας πίστεψε σ΄αυτόν και τον έφερε στην Κύπρο. Ο Jermaine Marshall, θα ηγηθεί της προσπάθειας αφού στα φιλικά προετοιμασίας ήταν η μηχανή σκοραρίσματος!

Στην ομάδα μας ήρθε και ένας δυναμικός φόργουορντ, ένας πολύ σκληρός παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά κοντά στο καλάθι. Είναι παίκτης που δουλεύει ασταμάτητα μέσα στο παρκέ και μπορεί να δώσει λύσεις στις δύσκολες στιγμές. Ο Travis Franklin, απομένει να δείξει στο γήπεδο και στα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από σήμερα (30/10), τη μεγάλη του κλάση και όσα μας έδειξε στα φιλικά.

Από κει και πέρα το ρόστερ συμπληρώνουν οι δύο Αμερικάνοι επίσης Billy White και Leon Sutton που θα δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις, ενώ ο «θηριώδης» Σενεγαλέζος Ντόι, θα δεσπόζει κάτω από τα καλάθια. Οι δύο έμπειροι Κύπριοι της ομάδας μας Μάριος Γεωργίου και Ηρακλής Πιττάκας, θα είναι οι λύσεις στον πλουραλισμό της ομάδας, αλλά θα προσδώσουν και βάθος στο ρόστερ κάτι που μας στοίχισε την περσινή σεζόν αφού όλο τον πρώτο γύρο είμασταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την ομάδα συμπληρώνουν ο νεαρός ταλαντούχος Νιγηριανός Πάπε Σουλειμάν και οι νεαροί που προπονούνται με την πρώτη ομάδα Λούκας Καμένος και Μάριος Χριστοφίδης. Καλό ξεκίνημα στην ομάδα μας και ευελπιστούμε στην κατάκτηση κάποιου φετινού τίτλου!

Το ρόστερ της ομάδας μας:

Abdoulaye N΄Doye (center), Leon Sutton (shooting guard), Billy White (power forward), Travis Franklin (small forward), Jermaine Marshall (shooting guard), Μάριος Γεωργίου (small forward), Ηρακλής Πιττάκας (point guard), Άρης Κορωνίδης (point guard), Λούκας Καμένος, Μάριος Χριστοφίδης και Παπέ Σουλειμάν

To Top