ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στη Δόξα

Εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη μαζί μας Δόξα. Ας δούμε λοιπόν ποιοι ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν και πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα.

Κότο Κάρλος: Ο Ισπανός αποτελεί το μυαλό της Δόξας.Από αυτόν φεύγουν συνήθως οι τελευταίες πάσες προς τον επιθετικό της ομάδας.Μπορεί να μην ξεκινήσει αν επιλέξει πιο αμυντικογενής ποδοσφαιριστές ο προπονητής της Δόξας αλλά πρέπει να προσεχθεί.

Γκαούσο Φοφανά: Επικίνδυνος ποδοσφαιριστής και πολύ γρήγορος.Το θετικό είναι πως έχει «φεγγάρια» και φαίνεται πως είναι στο κακό του.

Ρούντι Κάρλος: Ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Δόξας.Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και κάνει πάρα μα πάρα πολλή βρώμικη δουλειά,χωρίς όμως να του στερείται η δυνατότητα και να οργανώσει.Έχει και καλό πόδι και δεν πρέπει να αφήνεται σε επίκαιρες θέσεις.

Γενικά:  H Δόξα που είχε και παιχνίδι μεσοβδόμαδα θα αγωνιστεί με τέτοιο τρόπο που θα της δώσει το δικαίωμα να κλέψει βαθμό ή βαθμούς. Αποστολή της ομάδας μας θα πρέπει να είναι το τελείωμα του παιχνιδιού όσο πιο νωρίς γίνεται και η διάλυση κάθε ελπίδας του αντιπάλου για επιστροφή σε αυτό. Μια καθαρή νίκη που θα ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία.Τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζονται να κερδίζονται με διατήρηση του σκορ και συντήρηση αλλά με μεγάλες νίκες, όχι γιατί δίνουν πιο πολλούς από 3 βαθμούς αλλά γιατί χτίζουν ψυχολογία και αφαιρούν άγχος.

To Top