ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ομόνοια

Ακόμη ένα ντέρμπι για την ομάδα μας που θα έχει μοναδικό στόχο την νίκη.Πάμε να δούμε τους τρεις πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές.

Αγκάγιεφ: Ο νεαρός εξτρέμ που αγωνίζεται τις περισσότερες φορές στο αριστερό άκρο.Καλός διεμβολιστής και με καλή σέντρα.Στο ρεπερτόριο του υπάρχει και το γκολ.

Σιέρινταν: Ο Ιρλανδός που αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα.Ειδικά όταν βγαίνει στα άκρα λόγω του σωματότυπου του είναι δύσκολο να μαρκαριστεί.Πολύ καλός και στο ψηλό παιχνίδι.

Ντάρπισαιαρ: Ο Άγγλος στράικερ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στο νησί.Μπορεί να φτιάξει φάση από μόνος του και να την τελειώσει.Αλεπού στην περιοχή που σε κάθε φάση προσπαθεί να κερδίσει το καλύτερο.Πολύ έξυπνος παίκτης.

Γενικά: Το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι η ανισορροπία στις γραμμές της.Πολύ καλή επιθετικά,μέτρια έως κακή αμυντικά.Το μόνο σίγουρο πως αν η ομάδα μας πιέσει θα βρει χώρους.Παιχνίδι που αποτελεί πρόκληση αφού προσφέρεται για μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο.

To Top