ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Επίστρεψε επιτέλους στις νίκες η ομάδα μας επικρατώντας με 2-1 της Ομόνοιας. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Κράτησε την ομάδα στα αρχικά στάδια με δύο επεμβάσεις.Αν και δεν φαίνεται δυνατή η κεφαλιά στο γκολ που δέχεται δεν νομίζω να μπορούσε να αντιδράσει. Στο πρώτο γκολ της ομάδας μας έπαιξε γρήγορα,όπως έπρεπε να παίζει

Μάριος Στυλιανού: Δεν είχαν να αντιμετωπίσουν καθαρό εξτρέμ οι μπακ μας αλλά τον εσωτερικό μέσο ή τον δεύτερο φορ που έβγαινε στο πλάι. Αιφνιδιάστηκε στο γκολ που δέχεται η ομάδα μας, ενώ θα μπορούσε να διώξει. Επίσης στην φάση που βρίσκει δοκάρι ο αντίπαλος συγκλίνει λανθασμένα στον άξονα. Απαιτείται μεγαλύτερη συγκέντρωση και λιγότερο άγχος.

Τιάγκο Γκόμες: Πρώτο παιχνίδι για τον Πορτογάλο που δεν έδειξε πλήρως έτοιμος. Ενώ ανέβηκε αρκετές φορές δεν είχε καλά τελειώματα. Σε κάθε ημίχρονο ξεχάστηκε από μια φορά «τρώγοντας» την μπαλιά από πίσω, κάτι που δεν πληρώσαμε ευτυχώς.

Πάολο Βινίσιους: Απόφυγε τα λάθη σήμερα και έκανε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι αφού δεν άφησε το επιθετικό δίδυμο της Ομόνοιας να φανεί.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γάλλος που όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει.Πολύ καλό παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι: Πάτησε σε όλο το γήπεδο και «αναχαίτισε» κάθε προσπάθεια των αντιπάλων.Πολύ καλός και σήμερα.

Χάμπος Κυριάκου: Το πρώτο του παιχνίδι ως ενδεκαδάτος που έδειξε ακόμη μια φορά πως μπορεί να βοηθήσει.Πίεζε συνεχώς ψηλά και αποσυντόνιζε τον αντίπαλο. Μείον που δεν συμμετείχε στο οργανωτικό κομμάτι.

Άλεξ ντα Σίλβα: Ασίστ,γκολ και Mvp της ομάδας στον σημερινό αγώνα, σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο,προσπαθούσε να μοιράσει παιχνίδι και να «ανοίξει» την άμυνα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Καλό το ντεπούτο σε γενικές γραμμές από τον Αντριάν,που είχε και τις ευκαιρίες του αλλά άνοιγε και σωστά χώρους. Πλαγιοκόπησε σωστά και βοηθούσε και στο αμυντικό κομμάτι. Ευελπιστούμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα βοηθήσει ουσιαστικά και κυρίως στο τομέα του σκοραρίσματος.

Φώτης Παπουλής: Πιο απελευθερωμένος,προσπάθησε να δημιουργήσει προυποθέσεις πότε με την μπάλα στα πόδια και πότε με κινήσεις στον χώρο.Είναι και ο ποδοσφαιριστής που κερδίζει το πέναλτι. Τα «νέκρα» του διαστήματα στοιχίζουν αφού είναι παίκτης «κλειδί»!

Άμπραχαμ Γκίε: Σκόραρε ένα γκολ και έδειξε από την αρχή πως θα ταλαιπωρήσει τα αντίπαλα στόπερ.Αποτελούσε συνεχής πηγή κινδύνου.

Ζοάο Πέδρο: Μπήκε και για να βοηθήσει τον δεξιό μπακ όταν «φόρτωσαν» το παιχνίδι οι αντίπαλοι στην δεξιά πλευρά. Προσπάθησε ωστόσο δείχνει ότι διέρχεται περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Μπάρμπαρος και Ρέϊνολτς μπήκαν για λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Προπονητής: Ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-3-3 αλλάζοντας τον Μπεντόγια και βάζοντας τον Χάμπο που πίεζε ψηλά και έκοβε και στα πλάγια βοηθώντας έτσι Παπουλή και Σαρδινέρο να μένουν ψηλά. Ξεκίνησε με τρεις στο κέντρο αφού ο αντίπαλος επέλεξε τέσσερις εσωτερικούς μέσους αφήνοντας την δουλειά στο πλάι μόνο στους μπακ και τον ένα από τα δύο φορ. Ακόμη ένα παιχνίδι έλειπε η φαντασία και οι αυτοματισμοί με συνέπεια την ελάχιστη δημιουργία φάσεων.Το μόνο δικαιολογητικό και αυτό στο ελάχιστο αποτελεί το γεγονός πως η νίκη ήταν επιτακτική.

To Top