ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Μην προσπαθείτε να μας «ξενερώσετε»!

Ο χθεσινός(24/9) αγώνας με την ΑΕΛ, πέρασε στην ιστορία που έγραψε ότι μετά από εννέα θετικά αποτελέσματα, η συμπολίτισσα μας κέρδισε! Η ιστορία επίσης έγραψε ότι παρόλο που η ομάδα μας προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, γιατί ο αντίπαλος κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

Η ιστορία όμως θα συνεχίσει να γράφει και δεν θα αρκεστεί στα χθεσινά. Γι αυτό πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρώτος απ΄όλους ο τεχνικός της ομάδας μας που έχει το γενικό πρόσταγμα εκεί στο Κολόσσι, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας, που όπως δήλωσε ο αρχηγός Φώτης Παπουλής, θα πρέπει να κάνουν αυτοκριτική και να σταματήσουν κάποιοι εξ αυτών να είναι αδιάφοροι και τέλος η διοίκηση της ομάδας.

«Όταν χάναμε δεν βγαίναμε από το σπίτι για μια εβδομάδα» αυτό δήλωσε πρόσφατα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάριος Χαραλάμπους, που η ζωή του είναι συνυφασμένη με τον Θρύλο μας. Ναι ρε δεν γίνεται τόση αδιαφορία, για κάποιους αυτή η ομάδα είναι μετά τις οικογένειες τους, είναι αυτό που θα τους χαρίσει κάποια χαρά στις δυσκολίες της ζωής που παλεύουν καθημερινά και δίνουν ακόμα και από το υστέρημα τους για να βροντοφωνάζουν για σας. Σεβαστείτε τους, φτάνει η αδιαφορία, φτάνει οι κουβέντες και τα λόγια, έργα μόνο και αν δεν μπορείτε άντε στο καλό!

Εσείς παίρνετε ένα «τσουβάλι» λίρες για να παίζεται κύριοι ποδοσφαιριστές ή να εμπνέεται τους ποδοσφαιριστές σας και να διαχειρίζεστε το ρόστερ σας κύριοι του τεχνικού επιτελείου. Κάντε την αυτοκριτική σας, κάντε ότι θέλετε, όλοι ανεξαιρέτως εκεί στο Κολόσσι, αλλά εμάς μην προσπαθείτε να μας ξενερώσετε. Ο Απόλλωνας είναι μέρος της ζωής μας και κανένας δεν θα τον βγάλει από κει.

 

To Top