ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Προβλέψιμη αντίδραση!

Εκεί που το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι και έτσι ξεκίνησε η ροή άλλαξε, αφού ο αντίπαλός αποφάσισε να δοκιμάσει πράγματα που τα έκαναν άλλοι και πέτυχαν! Και εξηγούμαι…. Ενώ ο αντίπαλός μπήκε καλά στο παιχνίδι και η ομάδα μας άρχισε να ισορροπεί τον αγώνα μετά τα πρώτα 20 λεπτά, όλως παραδόξως αυτό που είδαμε στην επανάληψη μας παραξένεψε!

Ο αντίπαλός μας ταμπουρώθηκε πίσω στην άμυνα, εμείς προσπαθούσαμε να τρυπήσουμε την άμυνα του, αλλά οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μας αφού όταν ο άλλος αμύνεται βραχυκυκλωνόμαστε, κάτι που είδαμε στον αγώνα με τον Άρη. Η ΑΕΚ, ταμπουρώθηκε σωστά και βρήκε την ευκαιρία της και το «αρπάξαμε».

Δυστυχώς λοιπόν γίναμε προβλέψιμοι σ΄αυτό και ο αντίπαλος προπονητής ρίσκαρε και επέλεξε να το πράξει. Ευτυχώς για κείνον, δυστυχώς για μας, πέτυχε και αποτύχαμε εμείς! Αν γινόταν το αντίθετο θα τον έκραζαν και θα ήμασταν ποιο ποιοτικοί και πλα πλα πολλά, αλλά τελικά κέρδισε και απέδρασε με το διπλό.

Καιρός λοιπόν, να δούμε τι φταίει και να βρούμε τους τρόπους να αιφνιδιάζουμε και όχι να είμαστε προβλεπτοί! Το δεύτερο ημίχρονο του σημερινού αγώνα ήταν σαν να βλέπαμε σε επανάληψη τον αγώνα με τον Άρη!

To Top