ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Γελούσαν στην «πλάτη» μας!

Ναι, η τραγική εμφάνιση της ομάδας μας σας έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίζετε και να χαμογελάτε, ναι τα αλλεπάλληλα λάθη από όλους στο οικοδόμημα της ομάδας μας σας έκαναν να «μοιάζετε» με τη Μπαρτσελόνα, ναι τα δικά μας προβλήματα σας έκαναν «μάγκες», αλλά αυτό δεν δικαιολογεί κύριοι τις δηλώσεις που κάνατε και τα «κουρουφέξαλα» που λέγατε. 

Πανηγυρίστε όσο θέλετε, το δικαιούστε όμως…

Απέναντι σας είχατε μια ομάδα που παρά την δεινή αγωνιστική κατάσταση που περνά, έχει πίσω της ένα όνομα με ιστορία, ιδρύθηκε για τον ιερό ιδανικό της ελευθερίας της πατρίδας μας, έχει βγάλει μέσα από τα «σπλάχνα» της ήρωες που έπεσαν στα πεδία της μάχης σε όλους τους αγώνες του Έθνους, για να απολαμβάνετε εσείς την ελευθερία σας! Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να σέβεστε το ιερό αυτό όνομα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σε ποιους απευθυνόμαστε είναι σε όλους εύκολα κατανοητό.

Υ.Γ: Από τους διοικούντες της δικής μας ομάδας, το λιγότερο που περιμέναμε ήταν μια απάντηση σ΄αυτούς τους «ασεβείς»  προς τις ιδέες μας και τα ιδανικά μας. Αντί αυτού τους αφήσατε και «αλώνιζαν»! Ας είναι και τώρα… Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

To Top