ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοζυγισμένη η παράδοση!(video)

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΛ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εννέα φορές, μετρώντας τέσσερεις νίκες, μια ήττα και τέσσερεις ισοπαλίες.

Συνολικά, σε αγώνες α’ γύρου, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την ΑΕΛ 56 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 19 φορές, ποσοστό 34%, έχασε άλλες 19 φορές ενώ τα υπόλοιπα 18 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 69 τέρματα υπέρ και 67 κατά.

Από την περίοδο 2009/10 και μετέπειτα και σε σύνολο 7 αγώνων κόντρα την ΑΕΛ, σε αγώνες α’ γύρου, η ομάδα μας μετράει 3 νίκες, ποσοστό επιτυχίας 43%, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στα 7 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 6 γκολ (0,9 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 5 (0,7 γκολ ανά αγώνα) κρατώντας ανέπαφη την εστία του τέσσερεις φορές αλλά μένοντας άσφαιρος επίσης τέσσερεις φορές.

Στα επτά αυτά παιγνίδια στις δυο φορές που η ομάδα μας προηγήθηκε από το α’ ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει ισάριθμες φορές ενώ πέντε από τα επτά αυτά παιγνίδια στο α’ ημίχρονο «κόλλησαν» στο 0-0!
Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει να σκοράρει κόντρα στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου σε αγώνες α’ γύρου από τις 31 Αυγούστου, 2008 δηλ. εδώ και 8 χρόνια!
Από την περίοδο 2009/10 και μετέπειτα από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα μόνο ο Φώτης Παπουλής έχει σκοράρει κόντρα στην ΑΕΛ σε αγώνες του α’ γύρου!

Κάτι σημαντικό που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι στα τέσσερα τελευταία παιγνίδια που διεξήχθηκαν κατά τη διάρκεια του α’ γύρου μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει τα παιγνίδια της με 11 ποδοσφαιριστές μόνο την τελευταία χρονιά! Σημειώνεται ότι στα τρία αυτά παιγνίδια που είχαμε μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει μόνο μια φορά με τέρμα του Σαγκόι στο 90’!

 

To Top