ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Καθοριστικό!

Το ντέρμπι του Σαββατόβραδου (24/9) στις 20:00 θα καθορίσει πολλά. Ο Απόλλωνας έχασε αδικαιολόγητα πολύτιμο έδαφος στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Τσίρειο Στάδιο. Ήδη έχει δημιουργηθεί μια απόσταση των πέντε βαθμών από την κορυφή και το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών είναι απαγορευτικό.

Όλως παραδόξως και στους δύο αγώνες σπαταλήθηκε αρκετός χρόνος (20-25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου) μέχρι οι ποδοσφαιριστές να δείξουν τις προθέσεις τους. Εν αντιθέσει με τα εκτός έδρα παιχνίδια, που με τη μαζική υποστήριξη του «κυανόλευκου» κόσμου μασούσαν σίδερα από το πρώτο κιόλας δεύτερο. Τούτο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία, για αυτό κι οφείλεται να προσεχθεί όσο είναι ακόμα νωρίς. Ο ζήλος των αθλητών πρέπει να επιδεικνύεται κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η ομάδα μας σαφέστατα έχει ποιοτικότερο ρόστερ από την συμπολίτιδα. Επιπρόσθετα, έναντι του συνόλου της ΑΕΛ, η οποία προέβη σε ριζικές διαμορφώσεις, διαθέτει και το πλεονέκτημα της ομοιογένειας αφού διατηρήθηκε ο βασικός κορμός. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα δεν δύναται να προκαθοριστεί με συγκεκριμένες παραμέτρους ούτε με την θετική προϊστορία των τριών τελευταίων χρόνων όπου ο Θρύλος αγνοεί την ήττα υπερτερώντας κατά κράτος.

Με την δυναμική ώθηση της εξέδρας και με την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή μέχρι και το τελευταίο, ο Απόλλωνας θα διευρύνει το αήττητο του κόντρα στον προσεχή αντίπαλο. Αλλιώς, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα.

To Top