ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μπρούνο και Μάριος!

Υπάρχουν μερικοί ποδοσφαιριστές που το άστρο τους λάμπει ακόμη κι αν η ομάδα αποτύχει να εκπληρώσει τον στόχο της στον αγώνα. Παίχτες που ανεξαρτήτως αποτελέσματος βγαίνουν νικητές. Παίχτες που με τη συνολική τους απόδοση και πάθος αδικούνται από την κατάληξη. Τέτοιοι τύποι είναι ο Μπρούνο Βάλε και ο Μάριος Στυλιανού.

Ο τερματοφύλακας του Θρύλου, δεν έφερε ουδεμία ευθύνη για το τυχερό τέρμα που σημείωσε η ΑΕΚ Λάρνακας σε μια από τις λιγοστές της ευκαιρίες. Ο «Κέρβερος», εκεί που χρειάστηκε δήλωσε παρόν, με τρανταχτό παράδειγμα τη φάση του τετ-α-τετ όπου η μεγάλη του κλάση έκανε τη διαφορά κρατώντας μέχρι εκείνη τη στιγμή ανέπαφη την εστία. Ο Πορτογάλος διαχρονικά παρουσιάζει εκείνη τη σταθερότητα που καθιστά έναν πορτιέρο αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών.

Όσο για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Απόλλωνα, Μάριο Στυλιανού, τι να πει κανείς για τη χθςσινή του (18/9) εμφάνιση; Στα αμυντικά του καθήκοντα ενήργησε σχεδόν άψογα, αναχαιτίζοντας τις προσπάθειες των αντιπάλων. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε μόνο στη δική του περιοχή ευθύνης αλλά όπου παρουσιαζόταν κενό στην αμυντική λειτουργία. Δεν υστέρησε επιθετικά, με πολλές από τις επιθέσεις να ξεκινούν από τα δικά του πόδια.

Γενικώς αν εξαιρεθούν 2-3 ποδοσφαιριστές, ο μέσος όρος της απόδοσης κατέγραψε ψηλά νούμερα. Σημασία έχει η συνέπεια και η συνέχιση των καλών εμφανίσεων. Ο δρόμος των νικητών είναι μακρύς.

To Top