ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Χωρίς ταυτότητα, χωρίς ουσία!

Στο δεύτερο μεγάλο τεστ δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να ανταπεξέλθουν τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, αν εξαιρεθούν κάποιες μεμονωμένες εξάρσεις. Η επικείμενη διαμορφωθείσα κατάσταση, δηλαδή αν η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος κερδίσει αύριο (25/9), θα κάνει τα πράγματα δυσκολότερα. Κι ακόμη βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική.

Η εικόνα που παρουσίασε ο Απόλλωνας στους τελευταίους δύο αγώνες στο Τσίρειο Στάδιο, κυρίως στον αποψινό, είναι τουλάχιστον τραγική. Κακώς αναφέρθηκε στην διάσκεψη τύπου ο Πέδρο Εμανουέλ μόνο στο πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Απόλλωνα, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια δεν υπήρξε σωστή διαχείριση του προβαδίσματος, ενώ στη συνέχεια η απαιτούμενη αντίδραση όταν προέκυψε η ισοφάριση, δεν ήρθε ποτέ.

Είναι πραγματικά άδικο για τον μεγάλο κόσμο του Θρύλου, να βλέπει τούτη την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται. Με τέτοιες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, όχι μόνο δεν κερδίζονται τίτλοι, αλλά έπειτα από αρκετά χρόνια η έξοδος στην Ευρώπη θα φαντάζει κατόρθωμα. Πρόβλημα στην ανάπτυξη, πρόβλημα στην τελική πάσα, πρόβλημα στις πάσες γενικότερα ιδίως άμα η αμυντική γραμμή πιέζεται ψηλά.

Το πλέον στενάχωρο είναι πως ο Απόλλωνας δεν απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και ηγετικά χαρίσματα. Παίχτες οι οποίοι στα άσχημα θα διαφοροποιούσαν τα δεδομένα, δίχως να τους παίρνει σβάρνα η κακή εξέλιξη του παιχνιδιού. Τέτοιοι αθλητές είναι που χρίζονται πρωταθλητές.

To Top