ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο Πέδρο Εμανουέλ για Πορτογαλία και Σάντος!

Στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε στο http://www.balla.com.cy ο προπονητής μας μίλησε και για το Euro. Ότι υποστηρίζει την Πορτογαλία δεν θέλει και ρώτημα…

Φαντάζομαι ότι σ’ αυτό το Euro υποστηρίζετε την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο…

«Τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλη την ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε φιλόδοξοι και ότι η Πορτογαλία είναι ικανή να κάνει όμορφα πράγματα στη διοργάνωση. Και όμορφα πράγματα για εμάς είναι η κατάκτηση του τίτλου, να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Πιστεύω ότι αυτό είναι το όνειρο όλων. Έχουμε μία ομάδα σχετικά νεανική με κάποιους έμπειρους παίκτες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ασφαλώς το καλύτερο παράδειγμα. Πιστεύω ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα ώστε να μπορέσουμε, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για την κατάκτηση του Euro».

Έχει κι έναν προπονητή που γνωρίζει να παίρνει αποτελέσματα…

«Ναι, ναι, ναι. Πολύ αποτελεσματικό, πολύ έμπειρο. Θεωρώ ότι είναι ένας προπονητής με μεγάλη ποιότητα, περνάει τα σωστά μηνύματα, διαβάζει τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ως προς το θέμα του προπονητή είμαστε ήσυχοι. Τώρα μένει το πιο σημαντικό, να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Εσείς θα θέλατε κάποια στιγμή να προπονήσετε την Εθνική Πορτογαλίας ή προτιμάτε την καθημερινή τριβή με τις ομάδες;

«Για μένα το σημαντικό είναι να αισθάνομαι καλά και τώρα αισθάνομαι καλά εδώ που είμαι. Αυτή τη στιγμή η ικανοποίησή μου είναι να προπονώ καθημερινά. Κάθε χρόνο έχω προτάσεις από διάφορες ομάδες, αυτό με ικανοποιεί, γιατί αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς μου, όπως και κάθε προπονητή που βλέπει τη δουλειά του να προκαλεί το ενδιαφέρον. Όπως έχω πει από την αρχή της συνέντευξης, αυτό που με ικανοποιεί είναι να έχω παίκτες που πιστεύουν στη δουλειά που κάνουμε καθημερινά, που πιστεύουν ότι μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί, καλύτεροι και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

To Top