ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Με δεδομένη και αμετάκλητη την αποχώρηση του Ηλία Σπύρου από το τιμόνι του Prestige Απόλλων, έχει κλείσει μια χρυσή τριετία για την ομάδα του πετοσφαιρικού τμήματος  όπου χάρισε 9 τίτλους, σάρωσε δηλαδή όλους τους τίτλους που είχε μπροστά της, και έκανε πολύ πλούσια την τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Μια ομάδα που στήθηκε με μαεστρία και προσοχή από τον Γιάννη Γιαπάνη έχοντας πάντα τη στήριξη του πρόεδρου Ηλία Σπύρου και των συνεργατών του. Μια ομάδα που είναι επιτακτική ανάγκη να κρατηθεί στα ψηλά, να συνεχίσει να χαρίζει τίτλους και διακρίσεις και να συνεχίσει τη «δυναστεία» που έχει δημιουργήσει στην πετόσφαιρα τα τελευταία χρόνια.

Η επόμενη μέρα στην πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα βρίσκει το σωματείο να κρατά στα χέρια του τις τύχες της ομάδας και να πρέπει να χειριστεί την υπόθεση της ομάδας με τρόπο που να γίνει ομαλή η εναλλαγή «σκυτάλης» στη διαχείριση είτε σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος να αναλάβει τη διαχείριση είτε το σωματείο αποφασίσει να ορίσει διοικούσα επιτροπή για να αναλάβει την ομάδα.

Ο πετοσφαιρικός Απόλλων διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες και αναπτυξιακά τμήματα στην Κυπριακή Πετόσφαιρα όπου τα τμήματα αυτά σαρώνουν τους τίτλους, δημιουργούνται κλιμάκια ακαδημιών σε όλη τη Λεμεσό για να καλύπτουν όλες τις περιοχές, ενώ τρομερά ταλέντα έχουν αναδειχθεί μέσα από αυτά τα τμήματα και τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα με παίχτριες που αποτελούν το μέλλον της Κυπριακής Πετόσφαιρας όπως η Κατερίνα Ζακχαίου, η Βασιλική Χ’Κωνστάντα, η Εβίτα Λεωνίδου αλλά και οι Ιωάννα Λεωνίδου και Ζώγια Κωνσταντοπούλου που διαπρέπουν με τις ομάδες τους στο εξωτερικό όπου και σπουδάζουν ταυτόχρονα.

Θα ήταν λοιπόν έγκλημα αν αυτή η ομάδα δεν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να διαπρέπει και να χαρίζει τίτλους και περηφάνια στον κόσμο της ομάδας, μια ομάδα που έχει να γευτεί την ήττα από τον Φεβρουάριο του 2015 έχοντας ένα αήττητο σερί 37 επίσημων εγχώριων αναμετρήσεων και με μια δημοτικότητα τόσο μεγάλη που άνετα χορηγοί δείχνουν ενδιαφέρον για να διαφημιστούν δίνοντας οικονομικές ενέσεις στην ομάδα.

Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα στηρίξει τις προσπάθειες των ανθρώπων που δουλεύουν και παλεύουν για να κρατήσουν αυτή την ομάδα κυρίαρχη στο Κυπριακό Πετοσφαιρικό Στερέωμα όπως το έχει αποδείξει άλλωστε και τις προηγούμενες χρονιές όπου προμηθεύεται με εισιτήρια διαρκείας και στηρίζει την ομάδα.

Αυτό που μένει είναι άπαντες να δείξουν θέληση και αγάπη προς την ομάδα και είναι σίγουρο πως ο Πετοσφαιρικός Απόλλωνας θα παραμείνει χρόνια στην κορυφή μεγαλώνοντας τη «δυναστεία» και παράλληλα να προσφέρει περισσότερους τίτλους και χαρά στο σύλλογό και στην ένδοξη ιστορία του.

 

 

To Top