ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς Ευρώπη ο πετοσφαιρικός Απόλλων!

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την Πετόσφαιρα άλλαξαν τα δεδομένα. Για το λόγο αυτό, η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης κάλεσε το Σάββατο 07 Μαϊου 2016 όλα τα σωματεία Α Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για εφ όλης της ύλης συζήτηση αναφορικά με τις συμμετοχές των ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2016 -17. Η συνάντηση διεξήχθει στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Η Κύπρος δικαιούται συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη συμμετοχή μόνο της πρωταθλήτριας ομάδας, ενώ δικαιούται από μια μέχρι τρεις συμμετοχές στο Tσάλεντζ Καπ. Σημειώνεται ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά αφού μέχρι τις 16 Μαΐου θα έπρεπε να δηλωθούν στην CEV οι ευρωπαϊκές μας συμμετοχές. Ο φετινές διοργανώσεις παρουσιάζουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες πριν από τους ομίλους.

Σημειώνεται ότι στις γυναίκες ο Prestige Απόλλων, η ομάδα μας, ήταν η πρωταθλήτρια αλλά και Κυπελλούχος, δικαιούτο συμμετοχή κάτι που δεν έγινε. Θυμίζουμε ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο πρόεδρος Ηλίας Σπύρου ανακοίνωσε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την αποχώρηση του από την ομάδα.

Το τμήμα της ομάδας μας είναι πλέον «μετέωρο» χωρίς κανένας να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι! Είναι τεράστιο έγκλημα μια «δυναστεία» που δημιουργήθηκε να πάρει την κάτω βόλτα.

To Top