ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σημαντική νίκη σημείωσε η ομάδα μας στο «Αμμόχωστος» μια νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στην κατάληψη μιας θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.newsκαι πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: «καθαρή» εστία μετά από καιρό για τον πορτιέρο μας που είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Νούνο Λόπες:επανήλθε στην βασική ενδεκάδα έχοντας και πάλι μεταπτώσεις στην απόδοση του.Αμυντικά δεν δυσκολεύτηκε παρότι φαινόταν κάπως επηρεασμένος και επιθετικά ανέβηκε και βοήθησε στην δημιουργία φάσεων.

Χρήστος Γουίλερ: ξεκίνησε πρώτη φορά βασικός και έδειξε πως μπορούσε να έχει πάρει περισσότερο χρόνο την φετινή χρονιά.Πολύ καλός σε ολόκληρο το παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και μπροστά.

Φελίπε Μοντέιρο: ακόμη ένα καλό και μυαλωμένο παιχνίδι από τον νεαρό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.Καλός στο ψηλό παιχνίδι,όπως και χαμηλά στο γρασίδι.

Αγγελής Αγγελή: μεστό και καλό παιχνίδι από τον διεθνή που δεν άφησε χώρους στην άμυνα και σκόραρε και ένα γκολ.Με τα συνεχής 90λεπτα βρίσκει τον εαυτό του.

Συμεών Σλάτσεφ:βασικός μετά από καιρό ο Βούλγαρος που κράτησε μπάλα και μοίρασε παιχνίδι.Ήταν ο οπισθοχωρημένος μέσος και τα πήγε καλά σε ένα όμως παιχνίδι που δεν είχε τόση πίεση.

Άλεξ Ντα Σίλβα:έπαιξε όσο χρειάστηκε,βοήθησε να τελειώσει ο αγώνας και πέρασε αλλαγή για ξεκούραση. Διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας…

Λούκα Στογιάνοβιτς:σκόραρε και ανέβασε ψυχολογία μετά την ατυχής χρησιμοποίηση του σαν δεύτερος επιθετικός.Βοήθησε στην δημιουργία φάσεων αλλά και στην αμυντική λειτουργία.

Γιώργος Βασιλείου: έφτιαξε ισορροπημένο δίδυμο με τον Γουίλερ στην αριστερή πλευρά.Αμυντικά βοήθησε αρκετά και επιθετικά έδωσε δύο μπαλιές γκολ,φτιάχνοντας και πολλές προυποθέσεις επίθεσης.

Ντέγιαν Μέζσκα: μεστό παιχνίδι από τον Κροάτη που κάλυψε όπως έπρεπε την δεξιά πλευρά.Καλός μεσοεπιθετικά όπου σύγκλινε και γινόταν εσωτερικός χαφ,που είναι και η θέση του,ανοίγοντας χώρους στον δεξί μπακ.

Ροτζέριο Τουράμ: δεν σκόραρε αλλά ήταν μέσα σε πολλές φάσεις.Άτυχος σε αρκετές.Θέλει πολύ το γκολ και φαίνεται πως του βγαίνει σε πίεση.Όταν έρθει το γκολ θα ανέβει κι άλλο.

Οι αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν ωστόσο και οι τρεις ποδοσφαιριστές που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο (Πίττας, Χάμπος και Κολοκούδιας) είχαν διάθεση και όρεξη.

Προπονητής: ο προπονητής μας έκανε πετυχημένο ροτέισιον και διαχειρίστηκε σωστά και τις αλλαγές,ξεκουράζοντας και άλλους με βαριά πόδια.Γενικά δεν χρίζει περεταίρω ανάλυσης αφού ο στόχος ήταν να «καθαρίσει» γρήγορα και «αναίμακτα» κάτι που έγινε. Σωστή προσέγγιση του αγώνα που έφερε μια εύκολη αλλά σημαντική νίκη.

To Top