ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Αύριο (23/4) η ομάδα μας αγωνίζεται με την Νέα Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι «παγίδα». Λίγο ο ενθουσιασμός από την πρόκριση,λίγο ο αντίπαλος που ψάχνει μια νίκη στα μπαράζ,λίγο οι απουσίες μας κάνει το παιχνίδι να μοιάζει «παγίδα».

Πάμε να δούμε τους παίκτες «κλειδιά».

Πρώτος και καλύτερος ο σέντερ φορ της «ερυθρόλευκης» ομάδας Ιβάν Μακρίεφ, που είναι και ο πρώτος τους σκόρερ.Εκτός αυτού βρήκε και δίκτυα εναντίον μας. Παίκτης που ξέρει να τοποθετείται στην περιοχή,να παίζει τόσο με πλάτη,όσο και κατά μέτωπο αλλά και να ανοίγει χώρους.

Δεύτερος στην λίστα ο μέσος Ιβάν Τσούρτσουριτς.Παίκτης που οργανώνει το παιχνίδι του αντιπάλου,έχει εκπληκτικό σουτ και βοηθάει ανασταλτικά.Παίκτης «κλειδί» που πρέπει να προσεχθεί.

Τελευταίο άφησα τον Άλντο Ατόρνο ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να είναι ξεχασμένος για ένα ενενηντάλεπτο και να σου κάνει ζημιά σε μια στιγμή.Αγωνίζεται συνήθως στα φτερά αλλά πατάει συνεχώς περιοχή.

Γενικα: ο προσεχής αντίπαλος αποδέσμευσε μόλις σήμερα τον προπονητή και είναι δύσκολο να πούμε δυνατά και αδύνατα αγωνιστικά σημεία.Θεωρώ όμως πως ο αρκετός χρόνος που αγωνίζονται χωρίς κίνητρο είναι το αδύνατο τους σημείο αφού δεν βγάζουν παιχνίδια σε υψηλή ένταση.Από την άλλη τα λυμένα πόδια από το άγχος τους,συν το ότι στις κερκίδες ίσως βρίσκεται ο καινούργιος προπονητής ίσως τους δώσει έξτρα κίνητρο.Αυτά για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας που πρέπει να τον δει σαν “τελικό” και να πάρει όσο πιο εύκολα γίνεται τους 3 βαθμούς.

To Top