ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Κανονικά θα έπρεπε, να είναι δωρεάν!!!

Όπως ήρθαν ή καλύτερα έφεραν τα πράγματα, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της ομάδας μας το παιχνίδι της Τετάρτης (27/01) με τον Ερμή στο στάδιο «Αμμόχωστος» είναι ζωής και θανάτου. Ένας επαναληπτικός Κυπέλλου που ναι μεν έχουμε το «μαξιλαράκι» του 3-1 αλλά τίποτα δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση, ιδίως μετά από αυτό που είδαμε το περασμένο Σάββατο.

Η διοίκηση της ομάδας μας, οφείλει να δώσει εισιτήρια στον κόσμο μας δωρεάν κυρίως σ΄αυτούς που βρέθηκαν στο βόρειο πέταλο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κατέθεσαν τη ψυχή τους για περισσότερο από πέντε ώρες.

Αυτό θα είναι η απόδειξη ότι αυτή η ομάδα σκέφτεται τον κόσμο. Όποιος θέλει να πάρει το εισιτήριο και να είναι στο πλάι των ποδοσφαιριστών. Αν το πάρουμε με μαθηματικούς όρους, η εξίσωση είναι μία, η ομάδα έπαθε την πανωλεθρία, ο κόσμος μας όμως ήταν ο νικητής της εξέδρας κάτι που συνεπάγεται ότι ανταμείβω τον κόσμο μας για να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση που εδώ που τα λέμε άρχισε το κακό μετά το Σάββατο να μπαίνει στο μυαλό μας.

Κύριοι της διοίκησης με όλο τον σεβασμό, η ομάδα μας χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Κάντε το για να «ανέβουμε» λίγο και το καλύτερο από όλα να πάρουμε την πρόκριση για να μην χαθούν όλα. Δώστε λοιπόν σ΄΄αυτόν τον υπέροχο κόσμο, δωρεάν τα εισιτήρια για να πάει στο πέταλο του «Αμμόχωστος».

To Top