ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σφράγισαν την πρωτιά!

Σφράγισαν την 1η θέση στον Όμιλο τους οι Νεάνιδες του Prestige Απόλλων 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος μετά τη νίκη τους με 3-0 επί του δεύτερου στη βαθμολογία Πανιδαλιακού.

 

Τα κορίτσια της Έλενας Σεργίου μετρούν 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχοντας 24 βαθμούς έναντι 18 του Πανιδαλιακού ο οποίος έχει εξασφαλισμένη την είσοδο του στο μίνι-πρωτάθλημα κατάταξης 1-6. Οι νεάνιδες έχουν και το απόλυτο στα σετ αφού έχουν κερδίσει 24 σετ και δεν έχουν χάσει ούτε ένα ενώ ο δευτερος Πανιδαλιακός έχει χάσει 9 σετ και αυτόματα ο Prestige Απόλλων είναι πρωταθλητής του Α Ομίλου δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της πρώτης φάσης.

Σε περίπτωση που στις τελευταίες δύο αγωνιστικές η ομάδα μας δεχτεί 2 συνεχόμενες ήττες με 3-0 και παράλληλα ο Πανιδαλιακός πετύχει δύο νίκες με 3-0 σετ, ναι μεν οι ομάδες θα ισοβαθμίσουν αλλά η ομάδα μας θα υπερτερεί στα σετ που έχασε κατά 3 λιγότερα και έτσι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χάσει την πρωτιά.

Πέραν του Prestige Απόλλων και του Πανιδαλιακού, την πρόκριση πρωτάθλημα κατάταξης 1-6 έχουν πάρει επίσης ο Παφιακός από τον Β Όμιλο ενώ διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο ΑΕΚ, Σαλαμίνα και Άρης Πολεμίου, αλλά και η Ανόρθωση στον Γ Όμιλο όπου γίνεται μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ Ανόρθωσης (ΝΟΑ) και ΑΕΛ.

Επόμενη υποχρέωση για τον Prestige Απόλλων (U18) είναι το Σάββατο 19/12 στο Λύκειο Βεργίνας με το Μαραθώνα.

Γραφείο Τύπου

Presitge Απόλλων

{loadposition belowcontent}

 

To Top