ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επτά παίκτριες στην Εθνική Νεανίδων!

Εφτά από τις δεκαεφτά παίχτριες που κλήθηκαν στο τριήμερο προπονητικό κάμπινγκ της Εθνικής Νενάνιδων λίγες μέρες πριν, ανήκουν στον Prestige Απόλλων και αυτό αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας.

 

Οι πετόσφαιρίστριες που κλήθηκαν ήταν..

Κατερίνα Ζακχαίου, Άντρεα Ζακχαίου, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Άντρεα Κυριάκου, Εβίτα Λεωνίδου, Ράνια Στυλιανού, Ευριδίκη Ελευθερίου (Prestige Απόλλων)

Ο ομοσπονδιακός προπονητης Πέτρος Πατσιάς και ο βοηθός του Κώστας Παναγίδης έμειναν ικανοποιημένοι από το κάμπινγκ και υποστήριξαν ότι αυτά τα τριήμερα θα πρέπει να συνεχιστούν εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, ούτως ώστε από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου η Εθνική Νεάνιδων (U18) θα συμμετάσχει στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθεί στη Σκωτία με τη συμμετοχή των: Κύπρου, Νησιών Φαρόε, Λουξεμβούργου, Βόρειου Ιρλανδίας και Σκωτίας.

«Όλες οι παίκτριες δούλεψαν πολύ σκληρά και μεθοδικά. Οι προπονήσεις βασίστηκαν στην τεχνική και στην τακτική, αφού σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να δουλέψουμε σε θέματα φυσικής κατάστασης».

Σύμφωνα με τον κ. Πατσιά, «θα εισηγηθούμε όπως αυτά τα τριήμερα κάμπινγκς συνεχιστούν εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες μέχρι τον Μάρτιο, αφού θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη προετοιμασία ενόψει των αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης».

Ο κ. Πατσιάς εξήρε τη συμπεριφορά των αθλητριών λέγοντας ότι η εξωαγωνιστική τους συμπεριφορά ήταν άψογη. Να σημειωθεί ότι η Προεθνική αποτελείται από 17 παίκτριες, στη συνέχεια θα κοπούν τρεις και λίγο πριν τους αγώνες θα καταρτιστεί η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στη Σκωτία.

Γραφείο Τύπου

Prestige Απόλλων

 

To Top