ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προελαύνουν με το απολυτό οι νεάνιδες

Με το απόλυτο 7 στα 7 παιχνίδια τους και με 21 βαθμούς οι Νεάνιδες του Prestige Απόλλων βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Α Ομίλου για το Παγκυπρίο Πρωτάθλημα Νεανίδων U18 έναντι 18 βαθμών του Πανιδαλιακού.

Το εκπληκτικό με την ομάδα μας είναι ότι στους 7 αγώνες από τους 10 που θα δώσει για την 1η φάση των Ομίλων έχει κερδίσει 21 σετ και δεν έχει χάσει ούτε ένα, αποτελόντας έτσι τη μοναδική ομάδα από τις 18 των τριών ομίλων που έχει την αναλογία 21-0. Η Ανόρθωση και ο Παφιακός που προπορεύονται των άλλων δύο ομίλων έχουν χάσει από ένα σετ.

Τρεις λοιπόν αγωνιστικές πριν από τη λήξη της πρώτης φάσης των ομίλων ο Prestige Απόλλων βρίσκεται στην κορυφή και έχει ήδη εξασφαλισμένο το εισιτήριο (μαζί με τον Πανιδαλιακό) για τους αγώνες κατάταξης 1-6 όπου θα λάβουν μέρος σε μίνι-πρωτάθλημα οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου.

Εξασφαλισμένη θέση έχουν επίσης ο Παφιακός και η Ανόρθωση που προπορεύονται των άλλων ομίλων, ενώ τις άλλες 2 θέσεις διεκδικούν ΑΕΚ Λάρνακας, Άρης Πολεμίου και Νέα Σαλαμίνα στο Β Όμιλο, ενώ στο Γ Όμιλο θα γίνει μάχη μεταξύ ΑΕΛ και ΝΟΑ.

Γραφείο Τύπου
Prestige Απόλλων

{loadposition belowcontent}

 

To Top