ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Άλλη μια ήττα για την ομάδα μας αυτή την φορά από την συμπολίτιδα ΑΕΛ. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δυο  σουτ έγραψε ο αντίπαλος στον στόχο και τα δυο ήταν γκολ. Κι αν στο δεύτερο δεν φέρει ευθύνη στο πρώτο την έχει 100%.

Μάριος Στυλιανού: Στα πρώτα λεπτά ταλαιπωρήθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά στην συνέχεια κατάφερε να τον περιορίσει. Είχε κάποια ανεβάσματα στην επίθεση και γενικά έκανε υποφερτό παιχνίδι.

Γιώργος Βασιλείου: Κακό παιχνίδι από τον Βασιλείου,χωρίς καθαρό μυαλό. Από δικό του λάθος ξεκινά το δεύτερο γκολ.

Πάολο Βινίσιους: Κάθε παιχνίδι και τσαφ όταν δεν πιέζεται και η μπάλα είναι στην κατοχή μας. Με την Σαλαμίνα δεν πληρώσαμε το ίδιο λάθος που έφερε το ίδιο φάουλ στο ίδιο σημείο και την κίτρινη κάρτα.

Βαλεντιν Ροπέρζ: Ο Γάλλος σε γενικές γραμμές έκανε καλό παιχνίδι και περιόρισε το αντίπαλο σέντερ φορ. Στην φάση του γκολ χάνει τον αντίπαλο του γιατί όταν γίνεται το λάθος ήδη βρίσκεται ψηλά.

Εστεπάν Σακέτι: Ίσως ο μόνος που είχε ψηλή απόδοση. Έκοψε πάλεψε και προσπάθησε να κάνει και παιχνίδι.

Άλεξ ντα Σίλβα: Προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι αλλά ήταν καλά κλεισμένος. Ακόμη όμως κι όταν έβρισκε χώρο καθυστερούσε το παιχνίδι.

Μίγκελ Μπεντόγια: Προσπάθησε να βρει ανοικτή την άμυνα του αντιπάλου και να παίξει κάθετα.Όσες φορές το κατάφερε οι συμποδοσφαιριστές του ενήργησαν επιπόλαια.

Φώτης Παπουλής: Εκτός από το γκολ δεν έκανε κάτι ουσιαστικό παρά μόνο βεβιασμένες ενέργειες.

Ζοάο Πέδρο: Ακόμη ένα άσχημο παιχνίδι από τον Πορτογάλο που περιορίστηκε σε ορισμένες σέντρες.

Άμπραχαμ Γκίε: Όσες φορές πήγε κοντά του η μπάλα έκανε άσχημες επιλογές.Έδωσε όσα θα   έδινε αν ήταν εκτός αποστολής.

Οι αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν γιατί έγιναν κατόπιν εορτής.

Προπονητής: Ίδια εικόνα,ίδιο άοσμο παιχνίδι με τον προηγούμενο αγώνα ενάντια στην ΑΕΚ.Έχασε κατά κράτος από τον αντίπαλο προπονητή αφού δεν διάβασε το παιχνίδι και στην κυριολεξία δεν κυνήγησε την νίκη. Θα διαφωνήσω με τις δηλώσεις του γιατί δεν χάσαμε από μια ισοδύναμη ομάδα αλλά από μια κατώτερη που φαινόταν ισοδύναμη λόγω του κοουτσαρίσματος από τον πάγκο.Όταν μάλιστα επικαλείσαι την απουσία του κόσμου και στο πρώτο παιχνίδι που είναι παρών προηγείσαι δεν τον βγάζεις εκτός αγώνα δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλο και ψάχνοντας την κόντρα αλλά τον πατάς στον λαιμό. Αυτό κάνεις όταν δηλώνεις πως κάνεις πρωταθλητισμό.Ο πρωταθλητισμός όμως δεν θέλει μόνο θεωρητικές γνώσεις..Θέλει και… «ΚΑΡΥΔΙΑ»!

To Top