ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα στην πίεση ζουν οι μεγάλες ομάδες!

Για λύπηση η ομάδα μας στο ψεσινό παιχνίδι (24/9) κόντρα στην ΑΕΛ, έχασε από μια ομάδα, σαφώς κατώτερη ποιοτικά της. Είδαμε έναν Απόλλωνα να μην ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο, να είναι νωθρός και χωρίς πάθος στο παιχνίδι του. Μια ομάδα χωρίς μαγκιά, χωρίς ψυχή και προσήλωση στο στόχο με ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να κερδίσουν καμία προσωπική μονομαχία.

Είδαμε μια ομάδα χωρίς τέλος και αρχή, χωρίς νεύρο, προβλεπτή χωρίς φαντασία και παίζοντας ανορθόδοξα ταλαιπωρούσε τη μπάλα χωρίς ουσία. Καμιά σπιρτάδα, κανένας τσαμπουκάς, κανένας ποδοσφαιρικός εγωισμός, χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς ταχύτητα, χωρίς όρεξη. Παίκτες που αποδεδειγμένα διαθέτουν ποιότητα που έπρεπε να γυαλίζει το μάτι τους παρασέρνοντας και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους σε ένα ξέφρενο ρυθμό, έμοιαζαν φαντάσματα του εαυτού τους.

Στον αγωνιστικό χώρο, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, το μόνο που μαρτυρούσε ότι υπάρχει και άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο πέραν της ΑΕΛ ήταν οι έντεκα φανέλες με το θεό Απόλλωνα στο στήθος, τίποτε άλλο.

Παίκτες που τους έβλεπες να μην έχουν καθαρό μυαλό και να μην κάνουν ούτε τα βασικά και τα αυτονόητα. Μες την πίεση ζουν οι μεγάλες ομάδες, όσοι αντέχουν, συνεχίζουν όσοι δεν μπορούν η πόρτα είναι ανοικτή!

Όλοι όσοι κατέβηκαν στο χόρτο χθες στο Τσίρειο ήταν υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για την ιστορία της ομάδας, τη βαριά φανέλα που έχουν τη τιμή να φοράνε, για τον κόσμο, για τα συμβόλαια τους και την ίδια τους την αξιοπρέπεια. Τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβησαν…

Κύριοι (διοίκηση – προπονητές – ποδοσφαιριστές) η φανέλα του Απόλλωνα είναι πολύ βαριά για να μπορέσει να αντέξει και στο μέλλον ανάλογες εμφανίσεις. Αν κάποιοι θεωρούν ότι μας κάνουν χάρη με το να βρίσκονται στον Απόλλωνα, καλό θα είναι να μας αδειάσουν τη γωνία!

Ο Απόλλωνας δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι μια φιλοσοφία ζωής! Ο Απόλλωνας δεν είναι βαρύγδουπα ονόματα και φίρμες… Ο Απόλλωνας είναι ο Κώστας, ο Ανδρέας, ο Κούλλης, ο Μάριος, ο Άθως… Ο κάθε ένας από εμάς. Είναι σύνολο, είναι οικογένεια, δεν είναι ένα πρόσωπο, ούτε το νούμερο μιας φανέλας αλλά το έμβλημα που έχει το θεό Απόλλωνα στο μέρος της καρδιάς. Είναι ιστορία… κι όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν κάποιοι τόσο το καλύτερο και για τους ίδιους και ο νοών νοείτο!

To Top