ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκομαι σε αυτή τη θέση/Αν έχουμε φτάσει να λέμε ότι ο Βαλμπουενά είναι η προσωπικότητα μας…»

Διαβάστε όλα όσα είπε μετά τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά:

“Εύχομαι στον Φερέρ να γυρίσει όσο το δυνατό γρηγορότερα στα γήπεδα. Παρά το ότι είναι δύσκολη η κατάσταση πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τους δίνω συγχαρητήρια στον κόσμο. Τους απογοητεύσαμε. Πραγματικά δείχνουν ότι αγαπούν την ομάδα και τους παρακαλώ σε αυτές τις δύσκολη περίοδο της ομάδας να παραμείνουν δίπλα της. Περίμενα αντίδραση μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Δεχθήκαμε τόσα γκολ και δεν σκοράραμε στα τέσσερα παιχνίδια. Ειλικρινά περίμενα αντίδραση, θέληση. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πρέπει να ηρεμίσω και να δούμε τις αιτίες.

Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου, αλλά με την εικόνα αυτή στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι ώρα τώρα να πούμε. Όλοι μου δείχνουν στην προπόνηση για να είμαι αισιόδοξος στο παιχνίδι. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν αντιδράσαμε μέσα στο γήπεδο. Όταν δεχθήκαμε γκολ και το VAR το ακύρωσε αντί να πάμε μπροστά, να έχουμε εγωισμό δεν κάναμε τίποτα. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Δεύτερες μπάλες δεν πήραμε. Στο ποδόσφαιρο είναι κάποια πράγματα βασικά.

Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει, αλλά πραγματικά πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν ήττες και ισοπαλίες, αλλά η έλλειψη προσωπικότητας και θέλησης. Αν έχουμε φτάσει να λέμε ότι ο Βαλμπουενά είναι η προσωπικότητα μας, το παιδί είναι 39 χρονών, σημαίνει ότι δεν πάμε καλά. Κάναμε πολλά πράγματα αντίθετα”

Comments
To Top