ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Ντέρμπι κορυφή οι Αμαζόνες

εγάλο ενδιαφέρον στην 4η αγωνιστική προκαλούν οι αγώνες Robo Markets ΑΕΛ – LEMESOS VOLLEYBALL και ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕΚ

To μεγάλο ντέρμπι OΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ τραβά σαν μαγνήτης τα βλέμματα των φίλων της πετόσφαιρας στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Η αγωνιστική που περιλαμβάνει τρεις αγώνες θα διεξαχθεί την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023 και τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 20:00.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν και οι αγώνες Robo Markets ΑΕΛ – LEMESOS VOLLEYBALL στην Αίθουσα «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» και ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕΚ στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον ΆΡΗ ΠΟΛΕΜΙΟΥ άνευ αγώνα με 3-0 σετ.

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Μεγάλο ντέρμπι δεσπόζει στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Οι δυο ομάδες πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια, κάτι που θα πράξουν και φέτος.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. βρίσκεται μετά από τρεις αγώνες στην κορυφή και αήττητη. Μέσα στην έδρα της, που αναμένεται να είναι κατάμεστη, θα επιδιώξει άλλη μια νίκη που θα έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Η ομάδα του P. Fongel εάν καταφέρει να κερδίσει θα αποσπαστεί από τον αντίπαλό της ίσως και έξι βαθμούς στη μάχη της πρωτιάς.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν έχει πολλά περιθώρια απωλειών. Η ήττα τη 2η αγωνιστική από την LEMESOS VOLLEYBALL μετατρέπει σε επιτακτική ακόμα και τη νίκη στη Λευκωσία απέναντι στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. Μια επιτυχία θα φέρει την ομάδα της Λεμεσού ισόβαθμη με την προσφυγική ομάδα και θα της δώσει πλεονέκτημα.

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Σ. Καρκίδης

Επόπτες: Μ. Σταματόπουλος – Χ. Παπαχριστοδούλου

Σημειωτές: Ι. Τοφής – Α. Ιακώβου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Π. Τοφής

Παρατηρητής Αγώνα: Τ. Σαββίδης

Comments
To Top