ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Αποχωρεί η Property Gallery με «καρφιά» προς το Σωματείο

Η εταιρεία Property Gallery ανακοινώνει την αποχώρησή της από το αθλητικό τμήμα της γυναικείας ομάδας πετόσφαιρας του Απόλλωνα μετά από 4 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς προς το ευγενές αυτό άθλημα. Μέσα σε αυτή την περίοδο καταφέραμε πέρυσι να κερδίσουμε το Treble, συμμετείχαμε σε Ευρωπαϊκή Διοργάνωση, σε διάφορα διεθνή τουρνουά και κατακτήσαμε τίτλους και διακρίσεις σε όλα τα αναπτυξιακά μας τμήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνεργάτες του συμβουλίου μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, το προπονητικό team, τις παίκτριες και αθλήτριες που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και όλους μας τους φίλους, χορηγούς και υποστηρικτές που βρέθηκαν περήφανα δίπλα στην ομάδα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και φιλάθλους που αγάπησαν και χειροκρότησαν μαζί μας όλες αυτές τις επιτυχίες. Τέλος, ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στο Σωματείο του Απόλλωνα που τα τελευταία χρόνια κατάφερε με την παντελή απουσία του, τις ψεύτικες υποσχέσεις του, την αδιαφορία και την αλλαζονεία που το διακατέχει, να μην προσφέρει τίποτα από πλευράς του στην ομάδα, αλλά αντιθέτως πολλές φορές να δυσκολέψει την προσπάθεια αυτή.

Η εταιρεία Property Gallery θα συνεχίσει με όποιο τρόπο μπορεί, όπως κάνει τόσα χρόνια να στηρίζει τον Απόλλωνα και τον αθλητισμό, βοηθώντας τα νέα παιδία στην κατάκτηση νέων τίτλων και διακρίσεων.

Comments
To Top