ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ” τεύχος 152!

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Τρίτη (16/05), online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στο 152ο τεύχος, ξεχωρίζει η μεγάλη συνέντευξη του Γάλλου κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας Ματιέ Πεμπερνές ο οποίος χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν.

Ο Βα απάντησε σε κάθε ερώτηση του φίλαθλου κοινού που αποστάλθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας μας παρουσία επτά οπαδών του Απόλλωνα. Μετά το τέλος της συνέντευξης ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ξενάγησε τους φιλάθλους στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου ΑΠΟΛΛΩΝ COLUMBIA.

Στο First & Last μίλησε ο ακραίος μεσοεπιθετικός Πάτρικ Γιόστεν ο οποίος μοιράστηκε τις εμπειρίες του σε ότι αφορά τις πρώτες και τελευταίες του εμπειρίες σε διάφορα θέματα.

Ανάμεσα σ’ άλλα δείτε το παρασκήνιο από την επίσημη φωτογράφιση του ρόστερ που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο “Αλφαμέγα”, φωτογραφίες από την δεντροφύτευση στη Φασούλα και φωτογραφικό υλικό από το penalty kick Challenge που διεξήχθη κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Καλή ανάγνωση.

Comments
To Top