ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΝΤΟΝΕ: «Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο»

Οι δηλώσεις του Μπογκντάν Αντόνε στη CytaVision, μετά από το τέλος του αγώνα με τον Άρη:

«Δεν μπήκαμε σχεδόν ποτέ στο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έγινε αυτό σήμερα. Ήταν πολύ αργά όταν ξυπνήσαμε, αλλάξαμε και το σύστημα. Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο που ήταν εξαιρετικός. Πρέπει να το ξεχάσουμε για να είμαστε καλύτεροι με το ΑΠΟΕΛ και να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

Ακολούθως, είπε στη διάσκεψη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Άρη άξιζαν να κερδίσουν. Δυστυχώς στα πρώτα 15-20 λεπτά δεν ήμασταν στο γήπεδο, ανεβάσαμε ρυθμό, όμως δεν βρήκαμε κάποιο γκολ και ήταν πολύ αργά πλέον. Ήταν δίκαιη η νίκη του Άρη».

Για ότι ο Απόλλωνας έχει χάσει και τα τέσσερα φετινά παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη: «Στην προηγούμενη ήττα από τον Άρη δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο, κάποιες στιγμές και κάποιες αποφάσεις μας στέρησαν από το να διεκδικήσουμε κάτι, σήμερα όμως ήταν διαφορετικό. Ήταν πολύ καλύτερος ο αντίπαλος. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να έχουν μια κακή μέρα, και σήμερα ήταν μια κακή μέρα. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, γρήγορη ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό βρίσκονται εκεί που βρίσκονται για να πάρουν το πρωτάθλημα».

Comments
To Top