ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

«Φάιναλ Φορ Κυπέλλου-Παρωδία»

Ανακοίνωση από το τμήμα καλαθόσφαιρας

Μετά λύπης μας λάβαμε γνώση της σημερινής απόφασης του αθλητικού δικαστή για μηδενισμό των ομάδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της Ανόρθωσης για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Παρά τις καταγεγγραμένες και από τον ίδιο τον αθλητικό δικαστή σοβαρότατες παραλείψεις της αστυνομίας, καλούνται τελικά να την πληρώσουν τα δύο σωματεία. Είναι σεβαστή η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης αλλά μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και αποφασισμένους να προχωρήσουμε στη λήψη δραστικών αποφάσεων.

Αναρωτιόμαστε κατά πόσον χρειάζεται να γίνει έφεση από το Σωματείο μας, καθώς θεωρούμε την ετυμηγορία προαποφασισμένη και δρομολογημένη και μάλιστα δημοσιευμένη εν είδη “πρωταπριλιάτικου” αστείου στην επίσημη σελίδα του Κεραυνού αλλά και αναδημοσιευμένη σε αθλητικές ιστοσελίδες.

Από όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να συνεχιστεί ο αγώνας: Με ή χωρίς φιλάθλους.. Με οικογένειες ή ακαδημίες μόνο.. Στη Λευκωσία, στη Λεμεσό ή αλλού.. Επιλέχθηκε τελικά η “εύκολη” λύση να τιμωρηθούν οι ομάδες και να μηδενιστούν οι κόποι μας, οι θυσίες μας και ο ιδρώτας των αθλητών και των προπονητών μας σε ένα ήδη ταλαιπωρημένο άθλημα από πλευράς οικονομικών εσόδων και προβολής.

Οι οριστικές μας αποφάσεις για το πως θα κινηθούμε στη συνέχεια, θα παρθούν εντός των επόμενων ημερών σε συνεδρία του Δ.Σ. του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού και θα προβούμε στις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Υ.Γ. Την συμμετοχή μας σε ένα Πρωτάθλημα-Παρωδία την είχαμε καταλάβει από καιρό. Επέκταση της αγωνιστικής σεζόν κατά ένα μήνα για να αγωνίζεται ο Κεραυνός στην Ευρώπη και να αναβάλλονται συνεχώς αγώνες με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται σημαντικά οι προϋπολογισμοί των υπόλοιπων ομάδων, με μηδαμινά ούτως ή άλλως ετήσια έσοδα από την Ομοσπονδία.

Ομάδες να διώχνουν τους ξένους παίχτες τους κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου αλλά και των πλέι-οφ με αποτέλεσμα την ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος. Δεν έφταναν όλα τα παραπάνω, ήρθε και το επισφράγισμα της όλης υπόθεσης με τη διοργάνωση ενός Φάιναλ Φορ Κυπέλλου-Παρωδία.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Comments
To Top