ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με «Χ» στο Conference

H ομάδα μας κόλλησε στο Λίχτενσταϊν απέναντι στη Βαντούζ για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και επιστρέφει στην Κύπρο με το 0-0. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Άλκμααρ κέρδισε τη Ντνίπρο με 0-1.

Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν στην επανάληψη, βρήκαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που έψαχναν.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Με καλή διάθεση μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Παρά την διάθεση και κάποιες καλές προϋποθέσεις, το πρώτο 20λεπτό πέρασε χωρίς να υπάρχει καμία ξεκάθαρη φάση.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα έγινε στο 21ο λεπτό. Ο Χέντι πήρε την μπάλα εντός περιοχής, ο Νιγηριανός ελευθερώθηκε ωστόσο το σουτ του δεν ήταν αρκετά καλό, με την μπάλα να περνά πάνω από την αντίπαλη εστία.about:blank

Μετά από εκείνη την φάση δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο. Ένα σουτ του Αλεσάμι στο 30’ που έφυγε πάνω από τις εστία και κάποιες καλές προϋποθέσεις.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πιο επιθετικά μπήκε στην επανάληψη ο Απόλλωνας, με τον Καταλά να αποσύρει τον Σπόλιαριτς και να περνά στο γήπεδο τον Ογκεντά. Με την κίνηση αυτή ήθελε καλύτερη οργάνωση.

Στο 55ο λεπτό είχαμε μία καλή στιγμή για τον Απόλλωνα, μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Ογκεντά μπήκε στη φάση, ωστόσο μετά από κόντρες η μπάλα πέρασε έξω για τη Βαντούζ.

Στο 61ο λεπτό έγινε μία επικίνδυνη σέντρα από τον Χέντι, με τον αντίπαλο κίπερ όμως να μπλοκάρει προτού Πίττα. Ενώ, στο 65’ ο Απόλλωνας πλησίασε το γκολ. Ο Ογκεντά, έκανε το φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, αναγκάζοντας τον αντίπαλο κίπερ των γηπεδούχων σε μια δύσκολη επέμβαση.

Η υπεροχή του Απόλλωνα συνεχίστηκε και στο 75ο λεπτό είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Ογκεντά εντός περιοχής, ο Μπα έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει έξω.

Στα τελευταία 15 λεπτά, ο Απόλλωνας συνέχισε την προσπάθεια, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε και έμεινε στο 0-0.

Βαντούζ (A. Mangiarratti): Büchel, Goelzer (76′ Fehr), Hasler (86′ Pepsi), Sutter (46′ Sasere), Cicek (59′ Hadzi), Gajić (76′ Fosso), Xhemajli, Ulrich, Gasser, Isik, Dobras.

Απόλλων (Ντ.Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ (82′ Φιλιώτης), Πεϊμπέρνς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Χαμάς, Κολ, Σπόλιαριτς (46′ Ονγκέντα), Σαχάρ (64′ Μπα), Πίττας (64′ Γιόστεν), Χέντι (86′ Ζράντι).

Κίτρινες: Sutter, Sasere, Hadzi / Μπα, Αλεσάμι

Comments
To Top