ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: «Δεν μου άρεσε αυτό που είδα – Δεν γίνεται κάθε ματς να χάνουμε έναν παίκτη»

Απογοητευμένος ο Νταβίδ Καταλά από την εμφάνιση των παικτών του βάσει του ύφους που είχε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τη Βαντούζ στο Λίχτενσταϊν.

Αρχικά είπε ο προπονητής του Απόλλωνα: «Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Χάσαμε δύο βαθμούς, γιατί ήρθαμε εδώ με στόχο τη νίκη. Στην ανάπτυξη πήγαμε καλά, το πρόβλημα ήταν όταν φτάναμε στο επιθετικό τρίτο. Δεν ήμασταν δημιουργικοί. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια κενά στις γραμμές».

Για τον τραυματισμό του Χέντι: «Ήταν ό,τι χειρότερο για εμάς. Δεν γίνεται να χάνουμε και ένα παίκτη σε κάθε ματς. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στη φυσική κατάσταση. Ίσως να είναι η προετοιμασία, ίσως να είναι οι προπονήσεις που κάναμε μαζί τον τελευταίο μήνα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Για το ότι ο Απόλλων δεν απειλεί από στημένες φάσεις: «Θέλουμε να βελτιωθούμε και να είμαστε καλοί σε όλα τα μέρη του παιχνιδιού. Σίγουρα να είναι καλός στα στημένα, αυτό βοηθά».

Για το αποτέλεσμα: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, γι’ αυτό δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκε το παιχνίδι, θέλαμε να παίξουμε επιθετικά αλλά δεν τα καταφέραμε».

Comments
To Top