ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Ο κόσμος έχει γιγαντωθεί, έχει ξυπνήσει»

O εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Ένωσης: «Μας έβαλε δύσκολα η Ένωση. Ήταν η πρεμιέρα και προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο απόγευμα και έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Στα σημαντικά ότι η ομάδα κέρδισε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Αγχωθήκαμε μήπως την πληρώσουμε στο τέλος, από την έλλειψη καθαρού μυαλού που είχαμε στην τελική προσπάθεια. Από εκεί και πέρα, αφήνουμε πίσω το παιχνίδι αυτό, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Δόξα στην Περιστερώνα και με τον κόσμο στο πλευρό μας, να συνεχίσουμε νικηφόρα».

Για το γκολ που ακυρώθηκε: «Ο τηλεοπτικό φακός δείχνει πως η μπάλα χτυπά στο χέρι του Ρουσιά. Ο κανονισμός λέει πως όταν η μπάλα χτυπάει στο χέρι και σκοράρεις, ακυρώνεται το γκολ. Η Ένωση ήταν πολύ καλή χθες, άψογοι οι οπαδοί τους που δεν προκάλεσαν. Έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται, αλλά για εμάς ήταν ξεκάθαρη φάση. Αντιλαμβάνομαι πως υπήρχε ένα κοντράστ συναισθημάτων, αφού σκοράραμε αμέσως μετά τη φάση».

Για τα μεταγραφικά: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, όμως περιμένουμε ακόμα 11 ώρες και 45 λεπτά για να είναι οριστικό».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Δόξας: «Είναι νωρίς, θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση της Πέμπτης».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Απόλλωνα ουσιαστικά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει γιγαντωθεί, έχει ξυπνήσει και έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα χρόνια που απομάκρυνε αρκετό κόσμο. Ο περσινός τίτλος και τα δώδεκα συνεχόμενα sold out πέρσι και φέτος, δείχνει τη δίψα των οπαδών μας».

Για την δυσκολία των συνεχόμενων αγώνων: «Είναι δύσκολο γιατί δεν το έχουμε ξαναβιώσει ανά 72 ώρες να έχουμε παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων. Θα πρέπει να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι, κυρίως ψυχολογικά. Οι ποδοσφαιριστές να προσέξουν τους εαυτούς τους και να παλέψουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Comments
To Top