ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς – Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ»

Μετά την νίκη κόντρα στην Ένωση, ο τεχνικός της ομάδας μας Νταβίντ Καταλά δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς μετά την Ευρώπη. Η ομάδα έβγαλε κούραση ήταν καλός και ο αντίπαλος. Αρχίσαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Το πιο σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί».

Τι θα ήθελε να δει από την ομάδα του: «Ήθελα να είχαμε πιο πολύ την μπάλα. Ίσως να ήμουν πιο νευρικός απ’ ότι με έχετε συνηθίσει. Θα βρίσκουμε την ομοιογένεια σιγά σιγά μέσα από τους αγώνες. Αλλά λέω ξανά ότι αυτό που θέλαμε το πήραμε και ήταν η νίκη».

Αν θα γίνει νέα προσθήκη: «Από την στιγμή που υπάρχει ακόμη παράθυρο, ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ. Οι μισοί ήταν περσινοί πρωταθλητές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα πέθαινα για αυτούς τους ποδοσφαιριστές!».

Για το δύσκολο και συμπιεσμένο πρόγραμμα: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αυτό που ζητάμε από τους παίκτες είναι να παλεύουν για τη νίκη γιατί αυτή είναι η μοίρα της ομάδας».

Για τις απουσίες: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τους παίκτες στη διάθεση μας. Όλοι είναι σημαντικοί και περιμένουμε μέσα στην επόμενη βδομάδα ή τις 10 μέρες να τους έχουμε όλους μαζί μας γιατί θα είναι μια δύσκολη χρονιά».

Comments
To Top