ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: «Η ένταση και η δίψα των παιχτών θα καθορίσουν τον αγώνα»

Ο Νταβίντ Καταλά παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

«Πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση. Απέναντι σε ένα μεγάλο και ιστορικό αντίπαλο. Ο αγώνας έχει τα φόντα για μια ιστορική βραδιά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Έχουμε τη δίψα να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Περιμένουμε ένα στενό παιχνίδι, γνωρίζουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Θέλει να έχει την κατοχή και αυτό θέλουμε κι εμείς. Το σημείο που θα καθορίσει το παιχνίδι, είναι η ένταση, η δίψα και η ένταση των παιχτών. Θεωρώ πως σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντική η δίψα και η ένταση. Θεωρώ πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό πρέπει να πράξουμε για να πάμε στην Ελλάδα με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως και οι δύο αποκλείστηκαν από την Μακάμπι Χάιφα: «Είναι αλήθεια, και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από τον ίδιο αντίπαλο. Θεωρώ πως με την αλλαγή προπονητή του αντιπάλου, περιμένουμε διαφορετική ομάδα. Θέλουν να παίζουν με τη μπάλα στα πόδια και θα είναι ενδιαφέρον γιατί κι εμείς θέλουμε το ίδιο. Η συγκέντρωση στην άμυνα είναι πολύ σημαντική. Ίσως και η άμυνα να είναι το κλειδί αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο».

Για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει: «Ο Χεντί έχει πραγματοποιήσει λίγες προπονήσεις αλλά είναι έτοιμος. Δεν μπορώ να πω αν θα αρχίσει στο ματς ή όχι. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές, όμως δεν μπορώ να τις μοιραστώ. Είναι όλοι οι παίχτες έτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Comments
To Top