ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Το πήραμε με καθαρό μέτωπο, όπως ήθελε ο Πρόεδρος»

Δηλώσεις από τον Φανούριο Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα είναι μια ημέρα για εμάς πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα δέκα χρόνια. Μια μέρα ιστορική, λύτρωσης και εξιλέωσης για τον σύλλογο και τους χιλιάδες οπαδούς του. Ήταν το επιστέγασμα μιας πολύ δύσκολης χρονιάς. Ο Απόλλωνας σε αυτά τα δέκα χρόνια γυρόφερνε τον τίτλο. Χθες πήραμε ότι μας άξιζε και ότι μας χρωστούσε η ιστορία. Ο Απόλλωνας κατέκτησε το πιο δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα στην ιστορία. Είχαμε 8 πολύ δυνατές ομάδες. Όλοι πάλεψαν με όλους και δεν υπήρχε κανένας αδιάφορος. Αποχαιρετήσαμε το Τσίρειο με πρωτάθλημα. Είναι επίσης το πιο κερδοφόρο πρωτάθλημα στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου καθώς έχει εξασφαλισμένους ομίλους. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας έλειπαν δυο πράγματα. Το πρωτάθλημα και η έδρα. Πήραμε το ένα και θα πάμε στην έδρα μας. Να πω επίσης πως ο Απόλλωνας δεν ξεφουσκώνει με ένα τρόπαιο. Η ομάδα θα είναι ενισχυμένη τη νέα χρονιά».

Για τον Νίκο Κίρζη: «Υπάρχει όραμα απ’ τον πρόεδρο. Το οργανόγραμμα, η μεθοδικότητα και ο τρόπος λειτουργίας είναι σημαντικά. Η ομάδα συνεχώς εξιχρονίζεται και είναι εναρμονισμένη με όλα τα επαγγελματικά πρότυπα. Πρέπει να αφιερώσουμε το πρωτάθλημα στον κ. Κίρζη. Στάθηκε βράχος στα δύσκολα. Έβαλε πολλά εκατομμύρια και ήταν πάντα εκεί. Η κριτική του κόσμου μας βοήθησε πολύ, όχι η ισοπεδωτική αλλά η καλόπιστη».

Για την πιο δύσκολη στιγμή: «Πιο δύσκολη στιγμή πιστεύω ήταν η ισοπαλία στην Αρένα. Είχαμε πολύ καλή απόδοση αλλά στο τέλος μας έβαλε το τέρμα ο Λέδες, ενώ την επόμενη μέρα το ΑΠΟΕΛ σκοράραμε τον Σαμπάλα κόντρα στην Πάφο και μείωσε. Ο Απόλλωνας όμως αντεπεξήλθε σε όλα. Είναι μια πανάξια κατάκτηση. Το πήραμε όπως ήθελε ο Πρόεδρος με καθαρό μέτωπο και χωρίς να μας χαριστεί κανείς. Για τις επόμενες 15 μέρες ο κόσμος θα πανηγυρίζει».

Comments
To Top