ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίρζης: «Ακόμα δεν το πιστεύω αλλά είναι μία δικαίωση»

Ο Απόλλωνας επιστρέφει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο Νίκος Κίρζης είναι λογικό να είναι χαρούμενος για αυτή την επιτυχία.

Με δηλώσεις του στη Cytavision, ο πρόεδρος των κυανόλευκων δήλωσε:

“Ακόμα δεν το πιστεύω αλλά είναι μία δικαίωση. Όλα αυτά τα χρόνια, δουλέψαμε σκληρά, σήμερα ήρθε η λύτρωση. Ήμασταν όλοι μία γροθιά. Φέτος ήμασταν πιο ομάδα και πήραμε το πρωτάθλημα”

“Ξέραμε ότι ο δρόμος δεν θα ήταν εύκολος. Δείξαμε αυτά που έπρεπε να δείξουμε εκεί που δυσκόλεψαν τα πράγματα”

“Δεν παίρνουμε τον χρόνο πίσω, βλέπουμε μόνο μπροστά. Σταθήκανε όλοι στο ύψος. Ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κατακτήσαμε δίκαια αυτό το πρωτάθλημα”about:blank

“Δώσαμε χαρά σε όλο αυτόν τον κόσμο, αυτό είναι το πιο σημαντικό”

“Είναι χαρά να βλέπεις αυτά τα παιδιά, αυτή την ομάδα που έφτιαξε ο προπονητής. Αυτή είναι η διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια”

“Ας απολαύσουμε το παρόν και θα δούμε το μέλλον. Θα μπούμε πρωταθλητές στο νέο γήπεδο. Μόνο θετικά βλέπω για το μέλλον”

“Θα δούμε το πλάνο για την νέα χρονιά, πρώτα όμως θα απολαύσουμε αυτό που κατακτήσαμε πανάξια. Έχει πιο μεγάλη αξία φέτος, ειδικά με το πόσο ανταγωνιστικό ήταν αυτό το πρωτάθλημα. Ήταν μία δικαίωση”

“Άκουγα κάτι τρελά μετά την Ζίλινα ότι δεν θα μπούμε εξάδα. Νομίζω ότι το καλοκαίρι και το ματς με την Πάφο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές. Το ματς με την Πάφο μας βοήθησε όμως, να δούμε τι έφταιξε”

Comments
To Top