ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Όλοι εδώ στη Λεμεσό θέλουν πολύ αυτόν τον τίτλο»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας μετά την νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, επιβιώσαμε τα πρώτα 15′ και ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας. Τα παιδιά πάλεψαν. Δεν είχαμαε την καλύτερη ανάπτυξη αλλά αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται στις λεπτομέρειες και κάναμε αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Όλοι εδώ στη Λεμεσό θέλουν πολύ αυτόν τον τίτλο εδώ και χρόνια και είμαστε πάρα πολύ κοντά.

Κάποιες αλλαγές που κάναμε εσωτερικά έωσαν λύσεις ειδικά στην άμυνα, κλείσαμε τη ναριστερή πλευρά που δημιουργούσε αρκετές φάσεις ο ΑΠΟΕΛ.

Κλωτσούσαμε τον πισινό τους για δέκα μήνες στις προπονήσεις, δεν θα τα παρατούσαμε 45′ πριν βρεθούμε σε μια πολύ καλή θέση και καταφέραμε να βρεθούμε σε αυτήν. Οι πανηγυρισμοί ήταν σαν να πετύχαμε ήδη τον στόχο, αλλά είπα στα παιδιά ότι όταν θες να πας στην τουαλέτα και είναι πολύ επείγον και δεν μπορείς να αντέξεις για πέντε λεπτά, τρέχει στα παντελόνια σου. Ας προσπαθήσουμε να αντέξουμε μέχρι το τέλος.

Για τον επόμενο αγώνα πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Ρομπέρζ. Κάποιοι που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν θα κληθούν να δώσουν λύσεις.

Μια παράκληση στον κόσμο, αν δείτε κάποιον παίκτη στην πόλη, συγχαρείτε τον για τη νίκη και όχι για κάτι παραπάνω».

Για το αν φοβήθηκε ενδεχόμενη ισοφάριση του ΑΠΟΕΛ:

«Όχι. Είναι υποθετικό. Σκοράραμε τρία, σκόραραν δύο, στόχος είναι να σκοράρεις περισσότερα. Ξέραμε πώς να κλείσουμε τους χώρους. Κερδίσαμε κεφαλιές. Οι πρώτες μπαλιές ήταν κυρίως δικές μας. Στη δεύτερη μπαλιά είχαμε κάποιες φορές κάποιο θέμα αλλά με τις αλλαγές και τις εσωτερικές κρατήσαμε καλύτερα και το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό ήταν η νίκη».

«Έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ίσως τα τελευταία παιχνίδια άλλαξαν αυτή την εικόνα. Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και πολύ καλή άμυνα. Δεν θυμάμαι άλλη ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ μετά το 3-2 παρότι είχαμε 7′ καθυστερήσεις. Είναι καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ αλλά τον κερδίσαμε δύο φορές και πήραμε δύο ισοπαλίες».

Comments
To Top