ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάμπος: «Η δουλειά δεν έγινε ακόμη»

Οι δηλώσεις του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου μετά την νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ:

«Πρώτη νίκη μετά από πολύ καιρό, η πιο σημαντική του πρωταθήματος. Η δουλειά δεν έγινε ακόμη, έχουμε ακόμη δύο ματς αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, είναι εξιλέωση για τους ποδοσφαιριστές και τον σύλλογο. Είναι συγκινητική η ατμόσφαιρα. Όπως είπα δεν τελείωσε ακόμη.

Οκ, μπορεί να μην παίξαμε το ποδόσφαιρο με θέαμα αλλά ήμασταν όλο το 90λεπτο συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε, τους τρεις πόντους, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Η δίψα του κόσμου όπως κι εμάς των παικτών είναι πάρα πολλή».

Για το μέλλον του: «Μίλησα με τον πρόεδρο, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αυτό είναι που έχει σημασία, το μέλλον μου είναι περαιτέρω. Ναι θέλω να δοκιμάσω στο εξωτερικό, δεν είμαι έτοιμος να δοκιμάσω σε άλλη κυπριακή ομάδα».

Τι άλλαξε και ο Απόλλωνας ετοιμάζεται αυτή τη φορά να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι φέτος έχουμε πολύ δεμένη ομάδα από την αρχή, μετά που βγήκαμε από την Ευρώπη συγκεντρωθήκαμε, μιλήσαμε, ήρθε πιο κοντά ο ένας από τον άλλον, καινούρια ομάδα, καινούρια δίψα. Τα αποτελέσματα ήρθαν από μόνα τους. Ήμασταν μπροστά με +7, ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε». 

Comments
To Top