ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαραλάμπους: «Ο Απόλλωνας είναι θρύλος εντός και εκτός γηπέδου»

Γενέθλια έχει σήμερα ο Απόλλωνας, καθώς συμπληρώνονται 68 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, ο πρόεδρος του σωματείου των «κυανολεύκων», Ξενοφών Χαραλάμπους, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

«Σήμερα γιορτάζουμε 68 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού μας σωματείου, όπου μια ομάδα αγωνιστών για την ελευθερία της πατρίδας μας αποφάσισε να ιδρύσει τον Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας είναι μια ιδέα. Τέτοια μέρα κάθε χρόνο μας θυμίζει τι σημαίνει Απόλλων Λεμεσού. Μας θυμίζει να μεταλαμπαδεύσουμε τα ιδανικά μας στις επόμενες γενεές. Είναι θρύλος εντός και εκτός γηπέδου λόγω και της πολιτισμικής του προσφοράς».

Για το πρωτάθλημα: «Είμαστε πεπεισμένοι και σίγουροι ότι ο Απόλλωνας θα στεφθεί πρωταθλητής. Είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε τα 68 χρόνια ζωής του Απόλλωνα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τα οικονομικά του σωματείου: «Σαν σωματείο έχουμε τα μέλη μας, που συνεισφέρουν με τη συνδρομή τους κάθε χρόνο. Δεν θα διστάσω να πω ότι ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει προβλήματα όπως όλα τα σωματεία. Το σωματείο μας είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των ακαδημιών του Απόλλωνα, από τις ηλικίες των 17 ετών και κάτω. Προσπαθούμε να αντλήσουμε πόρους από διάφορα άτομα, μέσω συνεργασιών και χορηγιών».

Αν είναι ικανοποιημένος για τις επιτυχίες των άλλων τμημάτων: «Αν έλεγα κάτι άλλο θα ήμουν αχάριστος. Στέφθηκαν πρωταθλήτριες οι Απόλλων Ladies και η ομάδα γυναικών στην πετόσφαιρα, οι ακαδημίες διεκδικούν τις πρώτες θέσεις στις ηλικίες 15 και 16. Δύσκολα θα πάρουμε την πρώτη θέση αλλά τη διεκδικούμε. Επίσης η ομάδα με τροχοκάθισμα διεκδικεί όπως κάθε χρόνο πρωτάθλημα και κύπελλο. Και η ομάδα ποδοσφαίρου που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα στεφθούμε πρωταθλητές».

Comments
To Top